ТОП-3: Дружби тварин

Є деякі люди, які все ще вірять, що тварини - просто тупі звірі, але неймовірні дружні стосунки з тваринами, які ми зібрали тут, доведуть, що вони здатні відчувати любов і співчуття, як і ми.

Є деякі люди, які все ще вірять, що тварини – просто тупі звірі, але неймовірні дружні стосунки з тваринами, які ми зібрали тут, доведуть, що вони здатні відчувати любов і співчуття, як і ми.

Природно, всі ці малюнки тварин приголомшливо чарівні, але це ще не все. Чому ці тварини сформували їх дружбу? Деякі з них, такі як леви, собаки і слони, відомі тим, що вони формують міцні соціальні відносини або навіть мережі в дикій природі. Без їх гордості або зграї, має сенс, що вони будуть шукати інших друзів тварин за межами свого виду. Інші більш поодинокі тварини можуть утворювати відносини між батьками і дітьми з тваринами, з якими вони проводять час або які допомогли виховати їх, особливо якщо їх батьків немає.

Якою б не була причина, незвичайні дружні відносини, подібні цим, показують, що тварини можуть бути набагато більш емоційно складними, ніж багато хто з нас вважають. Проте, як би вони не були складні, у цих кумедних тварин є веселі моменти, коли вони грають зі своїм другом. Може бути, дружба не так вже й незвичайна!

  1. Бульбашки – Африканський слон і Белла – Чорний лабрадор

Незважаючи на величезну різницю в розмірах, слон Бульбашки і чорний лабрадор Белла стали хорошими друзями. Бульбашки був доставлений в сафарі-заповідник в США після того, як вона була врятована від браконьєрів на слонову кістку в Африці, в той час як Белла була залишена там сторожем для парку. Їх приємно бачити разом, особливо коли Белла використовує слониху в якості трампліну!

  1. Беа Жираф і Вільма Страус

Беа і Вільма стали хорошими друзями за час їхньої спільної роботи в Буш Гарденс в США. Вони живуть у величезному вольєрі площею 65 акрів, тому вони змушені проводити час разом – вони роблять це добровільно.

  1. Тинни Пес і Сніффер Дикий Лис

Собака Тинни і дика лисиця Сніффер стали кращими друзями з тих пір, як зустрілися в лісах Норвегії. Торгейр Бергу, власник Тинни, робить все можливе, щоб не відставати і фотографувати пару, коли вони грають в лісі.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.