Як зараз живе Кевін Маккалістер з “Один вдома “? Головний герой комедії 30 років по тому

Вже менше ніж через два тижні під бій курантів і привітання президента ми будемо пити шампанське і зустрічати Новий рік.

Але шампанське, президент по телевізору і олів’є в тарілках – не єдині символи цього свята. Звичайно, багато любителів радянського кіно за традицією 31 грудня можуть піти в лазню, але мова піде не про це.

Кевін з Один Вдома
Кевін з Один Вдома

Уже тридцять років поспіль, а саме стільки років тому вийшов цей фільм, всі новорічні свята проходять під егідою крику Кетрін О ‘Хари, яка втратила свого сина Кевіна. Правда, сьогодні йому вже не 10 років, а вже цілих сорок. І за тридцять років з моменту прем’єри фільму його життя круто змінилася. Але в його особі простежуються ті риси непосиди-малюка, якого спочатку батьки забули на горищі будинку, а потім втратили в аеропорту. Як зараз живе сорокарічний Маколей Калкін?

Трохи біографії “Кевіна “

Кевін з Один Вдома
Кевін з Один Вдома

Головну роль зіграв Маколей Калкін – американський актор, що став однією з найпопулярніших юних зірок Голлівуду. 10-річний хлопчик зіграв центральну роль в двох частинах комедії «Один вдома», яка вже багато років утримує позицію класичного різдвяного сімейного фільму і разом з продовженням щороку транслюється під час зимових свят. І в правду, жоден новий рік не обходиться без цих пригод з лиходіями, які спочатку хотіли пробратися і обчистити будинок МакКалістеров, а потім ганялися за хлопчиськом по всьому Нью-Йорку, поки його батьки були далеко.

Кар’єра Маколея почалася дуже рано. Батьки ще з чотирьох років помітили, що хлопчисько – справжній непосида. Тому віддали його в акторську групу, щоб він міг хоч десь виплеснути свою енергію. Рішення було прийнято не дарма, і вже через пару років майбутня кінозірка заявила про себе.

Перша повноцінна картина, в якій зіграв Калкін – Дядечко Бак. Вона зовсім не була популярною і навіть не принесла герою великої слави. Однак зіграла вирішальну роль – Маколей виявився в потрібному місці в потрібний час.

Кевін з Один Вдома
Кевін з Один Вдома

На знімальному майданчику Калкіна зауважив Джон Хьюз, який шукав виконавця головної ролі у фільмі «Один вдома».

Кевін з Один Вдома
Кевін з Один Вдома

А ось ця комедія перевенула життя маленького хлопчика догори дном і повністю зумовила його подальшу долю. Спочатку в 1990 році виходить перша частина, через два роки друга – і обидві вони зривають колосальні касові збори. Маколей отримав премію «Молодий актор» і номінований на «Золотий глобус» у категорії «Краща головна роль».

Відносини з батьком і проблеми з кар’єрою

Кевін з Один Вдома
Кевін з Один Вдома

Паралельно з цим його менеджером як артиста став батько Кіт Калкін. Його не цікавила популярність або якість роботи, йому потрібні були лише гроші. Тому цінник на роботу маленького Маколея завжди зростав, а в райдері з’являлися навіть такі вимоги, як то, щоб інші сестри і брати Маколея, яких до речі було шестеро, теж з’являлися в картині.

Сестри Дакота і Куїнн зіграли в епізодах деяких кінострічок, недалеко пішли брати Шейн і Крістіан.

Кевін з Один Вдома
Кевін з Один Вдома

Незабаром саме ця ситуація і зіграла вирішальну роль – Маколей Калкін виріс і заявив, що саме батьки зламали його кар’єру як артиста. Тому що природно актора з такими високими вимогами мало куди хотіли запрошувати. До того ж, батько забирав усі гроші за роботу сина в кіно.
Маколей Калкін і музика

Після двох частин “Один вдома ” у Маколея Калкіна настав творчий застій. Публіка очікувано хотіла бачити Маколея Калкіна виключно в ролях, подібних Кевіну Маккаллістер, головному герою відомої дилогії. Тому в інших картинах його просто не помічали. Його кар’єра як актора завершилася в 14 років.

Після 20 років він пробувався як музикант, однак справа все одно не пішла. Піком його музичної кар’єри вважається те, що він знявся в кліпах Майкла Джексона. Спільна робота зблизила артистів, і Маколей став Хресним батьком дітей Джексона і його близьким другом.

Наркозалежність Маколея Калкіна

Ще однією цікавою темою залишається наркозалежність актора, про яку не говорив тільки ледачий.

У 2012 році в ЗМІ з’явилися новини про невдалу спробу суїциду Маколея Калкіна через депресію, спровокованої загибеллю сестри Дакоти і закінченням відносин з Куніс. Офіційно цю інформацію актор не підтверджував.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.