Меланія Трамп передумала розлучатися з чоловіком і представила публіці традиційний різдвяний портрет

Рівне до 20 січня Дональд Трамп ще буде господарем Білого дому, а його дружина Меланія - першої леді. І вони гідно виконують свої ролі.

У той час, як по мережі поширюються чутки про прийдешнє розлучення Дональда Трампа і його дружини Меланії, сама перша леді продовжує виставляти загальні фотографії з чоловіком в свої соціальні мережі – так недавно в її профілі Інстаграма з’явилося різдвяне фото. На ньому Трамп відображені на тлі прикрашеного інтер’єру Білого Дому з широкими посмішками на обличчях. Пост Меланія підписала відповідними словами: вона вітає країну зі святами.

Дональд і Меланія Трамп вітають всіх з Різдвом
Дональд і Меланія Трамп вітають всіх з Різдвом

Поки що про подружжя можна говорити як діючих господарів Білого Дому – але до кінця повноважень нинішнього президента залишився рівно місяць, і вже 20 січня 2021 року його посаду займе новообраний кандидат від демократів.

Дональд і Меланія Трамп на офіційній церемонії
Дональд і Меланія Трамп на офіційній церемонії

Республіканець Трамп програв недавні вибори Джо Байдена і буде змушений покинути свій пост, хоча йому, судячи з усього, вкрай не хочеться цього. Юристи Дональда продовжують оформляти судові позови на перерахунок голосів в різних штатах, але за підсумком переобліку результати залишаються невтішними – “правити” Трампу залишилося зовсім недовго.

Меланія Трамп читає дітям Америки різдвяну казку
Меланія Трамп читає дітям Америки різдвяну казку

Виходить, що це останнє Різдво Трампів в нинішньому статусі. На тлі програшу чоловіка журналісти підняли тему розлучення Меланії і Дональда, адже весь час його президентства “трофейна дружина” не висловлювала толком ніяких почуттів до чоловіка-президента, а в наближених до неї колах їх союз давно вважали таким, що вичерпав себе. Мовляв, статус першої леді і відносини з Трампом сильно гнобили Меланію і не приносили майже нічого хорошого в її життя.

Мелания Трамп дарит подарки детям погибших военных в 2020 году
Меланія Трамп дарує подарунки дітям загиблих військових у 2020 році

Так що вона визначилася з бажанням розірвати шлюб – варто тільки Дональду піти з поста. І ось тепер, коли все рухається до зміни президента, вона зможе реалізувати своє бажання.

Таку яскраву ялинку перша леді Меланія Трамп оформила в Блакитному кабінеті Білого дому напередодні 2021 року
Таку яскраву ялинку перша леді Меланія Трамп оформила в Блакитному кабінеті Білого дому напередодні 2021 року

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.