Принц Гаррі і Меган Маркл показали сина-підлітка Арчі: сімейний портрет

Принц Гаррі і Меган Маркл показали сина-підлітка Арчі Харрісона на новому сімейному портреті в честь Різдва.

Вони випустили власну стилізовану листівку, на якій зображений не фото, а скоріше малюнок по фото. Незважаючи на те, що малюнок частково змащений, на ньому чітко видно, що Арчі пішов в батька – особливо це помітно по рудому волоссю.

Автор такого малюнка – мама Меган Маркл Дория

Малюнок був зроблений з фото. А на фотографії представники королівської сім’ї позують на тлі маленького будиночка на порозі, вони тримають Арчі пахви і грають з домашнім вихованцем.

Меган Маркл і Принц Гаррі презентували свою листівку
Меган Маркл і Принц Гаррі презентували свою листівку

Імовірно, даний сімейний знімок був списаний з пейзажу у особняка Меган і Гаррі в Малібу.

Фотографію нової листівки опублікувала організація із захисту тварин Mayhew з Лондона. До слова, зв’язок королівської сім’ї з організацією зрозуміла, адже вони оголошені меценатами і патронами Mayhew.

Нагадаємо, Меган Маркл недавно поділилася, що влітку цього року вона пережила викидень. Вона втратила дитину абсолютно несподівано, і причини досі невідомі. Можливо, сама Меган вже в курсі цієї причини, однак публіці її розкривати не поспішає.

Про викидень вона розповіла в кінці осені виданню New York Times

Нагадаємо, нещодавно Гаррі і Меган заявили про відкриття свого масштабного благодійного проекту.

Королівські подружжя оголосило, що основна їх діяльність буде спрямована на порятунок і організацію харчування людей, які з різних причин потрапили в біду і залишилися без грошей.

Локальні мобільні кухні будуть розгорнуті в місцях стихійних лих або катастроф, і всі нужденні зможуть до них звернутися.

Про благодійну діяльність герцоги оголосили зовсім недавно, тому поки що про детальні кроки в цьому напрямку відомо мало.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".