ТОП – 5 екстравагантних і смачних страв з СРСР. Зараз ви навряд чи б їх їли! Згадайте як вони готуються

Хто придумав варити локшину або макарони в молоці - невідомо. Однак це обов'язкова страва була у всіх дитячих садках.

Палений цукор

Сучасні діти не розуміють принадність льодяників, які можна зробити самим. Раніше це було чи не єдиною надією солодкістю.
Цукор з водою доводиться до кипіння, плюс кілька крапель лимонного соку і все розливається в формочки. Можна попередньо покласти туди паличку і буде льодяник на паличці.

Бутерброди з сіллю або цукром

Шматок чорного хліба поливали пахучим соняшниковою олією і посипався сіллю і плюс зелена цибуля.
З шматка білого хліба робили солодкий бутерброд. Його змочували водою або соняшниковою олією і посипали цукром. І з таким бутербродом можна було вибігти на вулицю і продовжувати грати з хлопцями. Класно було!

Гоголь Моголь

Брали сирі яйця і збивали з сіллю або цукром. Іноді додавалися ягоди. Можна пити або вмочати в цей коктейль хліб.

Манна каша

 ""Коли готували манну кашу, то завжди там були грудочки. Однак якщо ви зваріть її нормально і покладіть туди трохи варення – дуже навіть непоганий сніданок.
Молочний суп
Хто придумав варити локшину або макарони в молоці – невідомо. Однак це обов’язкова страва була у всіх дитячих садках.

Солянка

Це радянський варіант Бігус. Тобто квашена капуста і сосиски. Всім таке блюдо подобалося. До речі гасили капусту теж квашену.
Здається ті, хто жив у Радянському Союзі прочитавши ці рядки з теплотою і ностальгією згадують ці страви. А деякі напевно і зараз готують їх. До того ж хліб з соняшниковою пахучим маслом і посипану сіллю – відмінно сприймається і зараз. А це все тому, що тоді ви були маленькими, а дерева здавалися великими!

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.