Сусіди несподівано стають друзями по листуванню завдяки листоноші-коту

Перша отримана записка свідчила: "Ваш кіт любить приходити до нас в гості, коли він на вулиці. Він буде сидіти під дверима та нявкати. "

Біллі, однорічний британський короткошерстий, обмінявся близько 10 рукописними листами між своїм власником Заком Кінгом і їх сусідом з того часу, як почав їх відвідувати.

Розумному коту відведена роль «поштового кота» для своїх господарів і їхніх сусідів.

Зак Кінг з Хакні, східний Лондон, одного разу повернувся додому і виявив свого однорічного котячого Біллі з несподіваною запискою, прикріпленою до його нашийника, в якій повідомлялося, що він часто відвідував їх сусіда.

 "" Його подруга, 29-річна Ольга Шипунова, відповіла на “солодкий” сюрприз ще в вересні, і з тих пір вони стали друзями по листуванню – несподівані відносини, які, за словами 37-річного Зака, стали яскравою подією у зв’язку з ізоляцією.

Завдяки своєму поштовому коту Біллі сусіди зуміли обмінятися приблизно 10 рукописними нотатками.

Вони змогли поділитися рецептами та телевізійними рекомендаціями зі своїм невідомим сусідом, який навіть дав маленького Біллі справжньою сумкою для пошти.

 "" Зак, який працює у сфері реклами, сказав: “Це було дійсно мило, коли це сталося – у нас була записка, в якій говорилося: “Ваш кіт завжди приходить і бачить мене”- ми знаємо, що він доброзичливий кіт.

“Моє улюблене зауваження було, коли вона запитала, чим можна пригостити його – вона була досить добра, щоб сказати, що вона може пригостити його лососем, і ми дали їй зрозуміти, що він любить все “.

 "" Зак сказав, що відносини все ще тривають, і остання записка була прикріплена до Біллі за останні 24 години – але вони поняття не мають, коли їх британська короткошерста кішка завдасть своїм друзям по листуванню його наступний візит.

Зак поділився цією історією у Твіттері, який швидко зібрав понад 29 000 лайків і ретвітів.

Він сказав: “Я подумав, що деякі люди можуть щось отримати з цього – було приємно бачити, що люди поділилися цим. Це безперечно те, чого ми з нетерпінням чекаємо – коли спрацьовує відкидна стулка кішки, і ми раптово помічаємо, що записка не те, що ми прикріпили, і є нова записка.”

Біллі дуже нахабний і допитливий – він нічого не робить наполовину – якщо він сонний, він сонний, а якщо він грайливий, він грайливий.

Сам Біллі був родзинкою ізоляції – і приміток, особливо з наближенням зимових місяців.

Перша отримана записка свідчила: “Ваш кіт любить приходити до нас в гості, коли він на вулиці. Він буде сидіти під дверима та нявкати, щоб його впустили. Це насправді весело, і ми його любимо!”

“Ми поняття не маємо, звідки він. Як його звати? Ми кличемо його Біллі. Від ваших доброзичливих сусідів! ”

Ольга і Зак відповіли: «Ми раді, що він подружився з сусідами! А його звуть Біллі !!! Так ви вгадали. Почухайте йому трохи більше підборіддя! Ми втратили його бейджик, нам потрібно купити йому новий”

Пара регулярно обмінювалася записками, і задоволений сусід описав, як Біллі доставляв їх записки: як поштовий голуб, але набагато симпатичніше.

Те, що почалося як звичайна балаканина, перетворилося в обмін рецептами, включаючи інструкції про те, як збити партію пюре з васабі і як приготувати неймовірний хумус.

Сусід також вручну змайстрував мініатюрний поштову скриньку, щоб Біллі міг серйозно ставитися до своїх обов’язків, і розмова перейшла від рецептів до рекомендацій Netflix.

Схожі статті

“Дюймовочки” під 90 кг: якими були Полякова, Каменських та інші зіркові красуні у своїй максимальній вазі

Практично кожна жінка хоть раз у житті сиділа на дієті і боролася з зайвими кілограмами. Зірки не виключення. У свій час зайві кілограми мали Полякова, Каменських, Нікітюк та інші зіркові красуні.

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.