Принц Гаррі і Меган Маркл повертаються до Великобританії через рік після скандального зречення від престолу

Возз'єднання принца Гаррі і Меган Маркл з королівською родиною не за горами. Через рік після зречення від престолу герцоги Сассекські готуються до візиту в Британію.

Минулий 2020 рік видався непростим для всього світу і цьому є безліч причин, а для британської монархії він ознаменувався так званим мегзітом (по аналогії з брексітом). Так в народі називають відмову онука королеви Єлизавети II і його дружини від королівських повноважень, що стала несподіванкою не лише для країни, але і для всього світу.

Своє самостійне життя герцоги почали в Канаді, проте незабаром перебралися у США, а саме, в Лос-Анджелес, де Меган народилася і жила до весілля з Гаррі.

Герцоги Сассекские
Герцоги Сассекські

Незважаючи на досить непрості відносини з Королівством, герої нашої сьогоднішньої статті в нинішньому 2021 році планують вперше після переїзду відвідати монаршу родину.

Так, герцог і герцогиня збираються взяти участь в червневому параді на честь 95 дня народження королеви, який проводиться в Лондоні. Він стане першим національним і гучним святом в Великобританії з початку пандемії.

Королева Єлизавета II
Королева Єлизавета II

Варто відзначити, що повертатися до лав монархів в будь-якому офіційному статусі принц Гаррі і Меган Маркл не планують. Підтверджують це недавня покупка ними власного будинку в Санта-Барбарі, а також початок співпраці з популярним відеосервісом Netflix — подружжя планує створювати фільми, серіали та програми для дітей.

Як стверджують джерела, відносини герцогів Сассекських з королівською родиною почали поступово поліпшуватися.

Герцоги Кембриджские и Сассекские
Герцоги Кембриджські і Сассекські

До того ж Гаррі нарешті відновив спілкування зі своїм старшим братом принцом Вільямом, хоча ще рік тому вони ледь розмовляли. Втім, не без причини.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.