Мама приголомшена, коли чотиримісячний син, здається, говорить їй: “Відвали “

Попри те, що він ще не міг говорити, здавалося, малюк, схоже, прошепотів: "Відвали ", коли вона вказала, що у нього брудний ніс.

Шарлотта Хейзелл знімала свого чарівного малюка, коли він лежав у ліжку, коли вона відобразила момент, коли він, здається, говорить їй “відвали ” після того, як вона вказала, що у нього брудний ніс

Немовлята завжди видають звуки, що булькотять, щоб спілкуватися, але часто вони не вимовляють перших слів, поки їм не виповниться рік.

Це пояснює, чому мама була так приголомшена, коли її дитина почала говорити в віці чотирьох місяців.

Шарлотта Хазелл з Брайтона не могла повірити у свою удачу, коли вона зловила момент, коли її дитина Рувим заговорив на камеру.

Але замість того, щоб використовувати прості слова на кшталт “мама “, “тато” або “кіт “, він вилаявся, і Шарлотта впала в істерику.

Шарлотта сиділа і знімала свого чарівного чотиримісячного сина Рувима, який лежав поруч з нею у своєму ліжку.

 "" Але коли вона спробувала сказати йому, що у нього щось на обличчі, вона зіткнулася з тим, що прозвучало як груба лайка.

Попри те, що він ще не міг говорити, здавалося, малюк, схоже, прошепотів: “Відвали “, коли вона вказала, що у нього брудний ніс.

Шарлотті вдалося сфотографувати цей веселий момент на камеру, яким вона пізніше поділилася з друзями та сім’єю.

Переглядаючи кліп знову і знову, Шарлотта твердо впевнена, що Рубен лаявся.

Вона сказала: “Але я не знаю, чи намагався він це сказати насправді! ”

За даними Національної служби охорони здоров’я, діти часто намагаються говорити прості слова в віці 12 місяців, а потім починають складати прості речення приблизно у два роки.

Як ви думаєте, що сказав немовля Рувим?

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.