Жінка, шукаючи усамітнення від своєї сім’ї пристосувала старий сарай під ідеальне і красиве приміщення для себе

Англійка Соня Вотер протягом всього свого життя займалася тільки чоловіком і своїми дітьми. Собі вона приділяла мало часу. А іноді так хотілося залишитися наодинці і помріяти, щоб ніхто не заважав.

Англійка Соня Вотер протягом всього свого життя займалася тільки чоловіком і своїми дітьми. Собі вона приділяла мало часу. А іноді так хотілося залишитися наодинці і помріяти, щоб ніхто не заважав. Все таки життя у неї було непросте.

За все життя вона не організувала собі місце, де б їй було добре і затишно. Сама вона не змогла б переробити сарай і тому попросила чоловіка, щоб він їй в цьому допоміг. На подив чоловік погодився і почав енергійно втілювати її мрію в життя.

Коли все було закінчено, внутрішність сараю потрібно було обставити. Соня поставилася до цього з душею.

Витративши 1300 доларів, жінка придбала все необхідне на блошиному ринку. Вона вибирала все сама і купувала, що їй сподобалося.

Люди, які їй продавали старі речі і меблі, дізнавшись для чого вони їй потрібні – камін і канделябри віддали просто так без грошей.

Після того, як вона все обставила – вийшло затишне місце для неї. Сусіди і чоловік оцінили працю і дизайн Соні. Тепер у неї в “особняку” багато відвідувачів і вони прекрасно проводять час за душевними бесідами і чаєм.

У більшості випадків Соня приймає в гості тільки жіночу компанію.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.