Рятувальник кролик: як вдалося йому стати батьком цуценят – зворушлива історія

Кролик захищав щенят і не випускав їх з нори. Коли поруч були коти, то він проганяв. Кролик вилизував щенят і тримав їх у чистоті.

Як правило, люди думають, що кролики, це дурні та боягузливі тварини. Від них можна отримати тільки хутро і їжу. Однак це не так. Кролик, про який нижче ви дізнаєтеся, спростував цей стереотип.

Дивну і зворушливу історію, яка сталася в Омській області нещодавно дізналися в соцмережах. Це історія про звичайного кролика, з пухнастим хвостиком. Але для 3 цуценят кролик виявився справжнім татом.

 ""Річ у тому, що кролик втік від свого господаря і його було неможливо виявити. Біля будинку Маргарити Старцевой цей кролик вирив собі нору і став там жити.

Господиня не відразу помітила нірку, але незабаром виявила і норку і кролика. Вона його годувала, але в руки кролик не йшов і близько господиню не підпускав.
Колись великий пес хотів зловити кролика і намагався проникнути в нору. Господиня злякалася за кролика, і думала що собака може з’їсти кролика. Однак через час, вона зрозуміла, що вони подружилися. Через час вона побачила, що собаку застрелили.

І через час господиня побачила, що з норки вилізли три цуценя. Найголовніше кролик сидів і дивився як жінка годувала цуценят.
Кролик захищав щенят і не випускав їх з нори. Коли поруч були коти, то він проганяв. Кролик вилизував щенят і тримав їх у чистоті. На вулиці був мороз мінус 27 градусів і без тепла кролика в норі цуценята б не вижили.

 "" Кролик завжди був поруч зі щенятами, як начебто це його діти. Господиня повісила оголошення по всьому селу і дала інформацію в соціальних мережах про цуценят з проханням їх забрати.

Через час двох щенят забрали.
Кролика теж хочуть забрати до себе одна людина. Але зараз його не чіпають, щоб забрали останнього цуценя, щоб він не загинув.

spot_img

Схожі статті

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.

Готується просто і швидко, а вся сім’я сита. Йдуть ще з дека: соковитий рецепт курячих биточків у підливі

Що приготувати смачного, але щоб не морочитися на кухні, а сім'я залишилася ситою і задоволеною? Сьогодні ми підготували рецепт курячих биточків із підливою, який ідеально підходить для цього.

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.