Тістечка з СРСР: згадайте смак легендарних солодощів з Радянського Союзу

Звичайно зараз таких не купиш. Деякі можуть сказати, що нинішні торти та тістечка красивіше і смачніше, але це як подивитися.

У Радянському Союзі був невеликий вибір продовольчих товарів, особливо тістечок і тортів. Але якщо ви купили солодощі, то вони відрізнялися якістю продукції. Все контролювалося ГОСТом.

На вигляд ці ласощі були конечно не такі красиві як зараз, але якщо порівнювати смакові якості радянських тістечок і нинішніх солодощів, то однозначно перші виграють за якістю.

Згадайте як ви заходили в кафе або в ту ж столову та іноді балували себе тістечками або шматочком торта на вагу.
Діти по дорозі додому зі школи мріяли зайти в магазин-кулінарію або універмаг і купити щось смачне. І як правило це були кошики, шматочок торта “Наполеон” або заварне тістечко.

Деякі школярі примудрялися до школи купити тістечко і не встигнувши з’їсти, ховали його в портфель. Результат очевидний – вимазані зошити та підручники.
Подивіться нижче фотографії тістечок з СРСР і можете з ностальгією згадати їх смак.

Звичайно зараз таких не купиш. Деякі можуть сказати, що нинішні торти та тістечка красивіше і смачніше, але це як подивитися. Той хто пробував справжній “Наполеон” або заварне тістечко тих часів може посперечатися про смакові якості сьогоднішніх ласощів.

Хоча, деякі може це віднесуть до того, що тоді ви були молоді, а в молодому віці, коли людина повна енергії – все смачне!

 "" “Наполеон” – смачний і апетитний!

 "" Тістечко “Еклер” – крем всередині нікого не залишав байдужим.

 "" Легендарна і смачна “Корзиночка”

 "" Тістечко “Трубочки з вершковим кремом” – згадали? Деякі господині навчилися робити їх вдома такими ж смачними.

 "" Легендарна “Картопля” – всі діти любили це тістечко!

 "" Тістечко “Безе” – дві половинки хрусткого смачного ласощі.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.