Кейт Міддлтон перед власною заручинами пережила страшну втрату: історія

Майже 11 років тому, в 2010 році Принц Вільям зробив пропозицію Кейт Міддлтон, і вони вже готувалися зіграти пишне торжество, однак Кейт була налаштована на свято.

Перед тим, як Кейт дізналася про заручини, вона була фактично вбито горем.

Про причини висловилося видання Марі Клер.

Чому ж Кейт Міддлтон гірко плакала напередодні своїх заручин?

Кейт Міддлтон і принц Вільям
Кейт Міддлтон і принц Вільям

Напередодні оголошення про заручини, яке відбулося 3 листопада, Кейт дізналася, що помер її дідусь. Вона була дуже засмучена тим фактом, що так і не змогла повідомити своєму дуже близькій людині про великий урочистій події в її житті.

“Вільям супроводжував Кейт на похоронах. Вона була сильно засмучена тим, що не встигла розповісти дідуся про заручини з принцом. Він був би щасливий дізнатися про своє одруження “, – наводить видання Marie Claire слова королівського експерта Кеті Ніколл.

Кейт Міддлтон і принц Вільям на власному весіллі
Кейт Міддлтон і принц Вільям на власному весіллі

Потім Кейт і Вільям таки повідомили про свої заручини всьому світу. Варто зазначити, що взагалі найпершою про визнання знала королева Єлизавета II. Адже принц Вільям мав отримати її схвалення.

Кейт Міддлтон і принц Вільям
Кейт Міддлтон і принц Вільям

Нагадаємо, Кейт Міддлтон і принц Вільям разом вже майже 10 років. Пропозиція спадкоємець королеви зробив своїй обраниці в 2010 році, але їх союз був офіційно зафіксований на наступний 2011 рік.

Нагадаємо, напередодні 39-річна герцогиня Кембриджська провела відеоконференцію з нагоди компанії “Медсестри зараз “.

Вона зустрілася в режимі онлайн з п’ятьма медсестрами з університетських лікарень Ковентрі і Ворвікшир, поспілкувалася з ними і висловила подяку за роботу під час всесвітньої пандемії і в таких неймовірно складних умовах.

Кейт Міддлтон зустрілася з медсестрами
Кейт Міддлтон зустрілася з медсестрами

На зв’язок з медпрацівниками герцогиня Кембриджська вийшла з королівської резиденції. Вона була одягнена в строгий класичний костюм темно сірого або чорного кольору, а ззаду на тумбі можна було побачити їх з чоловіком численні сімейні фотографії.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.