У картатій сукні з білим комірцем: Кейт Міддлтон показала сукню за шалені гроші

Кейт Міддлтон - герцогиня, чиїм стилем захоплюються не гірше, ніж Її Величністю, королевою Єлизаветою. І в своїх нарядах вона вже точно не буде економити.

Багато, хто живуть у Великобританії, знають, що є Інстаграм-аккаунт Герцогів Кембриджських, де прес-служба робить публікації, що підтримують репутацію представників королівської династії.

На одній з останніх публікації неймовірно приваблива Кейт Міддлтон з’явилася перед публікою в картатій сукні з білим комірцем

З нагоди дня народження поета Роберта Бернса, який в Шотландії вважається національним святом, герцоги Кембриджські влаштували традиційний обід для медиків.

В честь цього ж дня королівська пара записала відеозвернення. Запис велася в просторій і світлій вітальні кімнаті, де принц Вільям і Кейт Міддлтон сиділи на своєму дивані бежевого кольору.

На задньому фоні видно дерев’яний комод з сімейними фотографіями.

Саме з цього дивана Кейт Міддлтон виходила на зв’язок недавно, здзвонюючись з медсестрами.

Брендове плаття Кейт Міддлтон в клітинку наробило галасу в мережі

На інстаграм-аккаунт королівського сімейства підписалися вже понад 12 з половиною мільйонів чоловік, тому відео там ретельно продумуються.

Тому з цього приводу герцогиня вбралася в брендове тепле картате плаття червоного кольору з білим коміром та манжетами.

Вона віддає перевагу нарядам “Міді “, і ніколи не носить міні-спідниці.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон
Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Такий образ від улюбленого британського модельєра знаменитостей Емілії Вікстед. Його вартість становить 1 920 фунтів стерлінгів, що в перерахунку на українську валюту дорівнює майже 74 тисячі гривень.

З прикрас у Кейт були великі золоті сережки з перлами.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.