Бура ведмедиця в омському зоопарку під час сну народила ведмежат

У російському зоопарку ведмедиця народила трьох ведмежат, - повідомляє інтернет-портал «СуперОмск».

Працівники Большереченського зоопарку, який знаходиться в Омській області, переживали про тварину. Ведмедиця Маша дуже дивно себе поводила. Після сплячки вона перестала часто виходити на сонце, і майже весь час сиділа в своєму будиночку. Вона нікого туди не пускала, і навіть вигнала самця на прізвисько Фома.

Через деякий час усе стало на свої місця. Ведмедиця стала мамою. У Маші народилися прекрасні ведмежата. Швидше за все, вони з’явилися на світ ще в кінці січня 2020 року.

Персонал Большереченського зоопарку здогадувався про це, але не міг це 100% перевірити. Люди могли б елементарно налякати тварин. Ведмедиця отримала б стрес і поводила б себе непередбачувано. Тому залишалося тільки чекати, коли маленькі звірі вийдуть на свіже повітря.

«Ведмеді, як правило, стають батьками якраз під час сплячки. Коли Маша не захотіла виходити з будиночка, ми припустили, що вона стала мамою, її поведінка говорила про це. Але все ж для нас це приємна несподіванка», – розповіла завідуюча інформаційно-методичним відділом Наталія Болотова.

Незабаром усі побачили, що ведмедиця Маша народила таємно від усіх трьох ведмежат. Тварини розкрили секрет 27 березня, коли вийшли на свою першу прогулянку.

Медвежата вышли на первую прогулку
Ведмежата вийшли на першу прогулянку

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.