(Відео) Більше 80 дітей було усиновлено небайдужим чоловіком: що змусило людини це зробити?

Таким чином через його притулок пройшли 80 дітей і Мухаммед ні на хвилину не шкодує, що займається паралізованими та дітьми інвалідами.

Мухаммед бзік, якому 65 років і він проживає в Лос-Анджелесі, доглядає за смертельно хворими дітьми ще з 1980 року.

При знайомстві зі своєю майбутньою дружиною, Мухаммед дізнався, що нею організований притулок для малюків, яким потрібен постійний догляд і допомогу прийомних батьків. Він дуже зворушений був коли, дізнався про це і потім вони почали разом допомагати дітям.

Удвох вони відкрили спеціальний будинок, в якому було десятки дітей. Потім в 90 роки вони вирішили всиновлювати тільки дітей з невиліковними хворобами. Бо їх ніхто не хотів усиновляти.

Зараз Мухаммед овдовів, але він все одно піклується про дітей.

 "" Крім прийомних дітей у нього є син Адам. Він теж з патологією. У нього крихкі кістки та карліковатость.
Мухаммед знає, що діти невиліковно хворі, однак потрібно робити все що можна, а інше залежить від Бога.
Оп пройшов підготовку, щоб доглядати за дітьми інвалідами.

 "" Зараз у нього є дівчинка, у якої є дефект мозку і вона сліпа, глуха і паралізована, але Мухаммед все одно за нею доглядає і каже, що знаходиться на приладах життєзабезпечення. У неї є душа, вона людина і він знає і відчуває, що часом дівчинка буває щаслива.

 "" Таким чином через його притулок пройшли 80 дітей і Мухаммед ні на хвилину не шкодує, що займається паралізованими та дітьми інвалідами. Він несе їм хоч якусь душевну радість і полегшення. Живуть поруч люди допомагають чим можуть і пишаються, що поруч живе такий душевний сусід.

Відео про цю дивовижну людину

Зараз мало таких людей, які так віддано віддані своєму покликанню нести доброту і радість дітям.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.