Дмитро Комаров знайшов “кінець світу “, і як тільки Кучеренко його туди відпустила. Рідкісні фото з експедиції

Дмитро Комаров досліджував цікаве місце. Це містична печера. Там є камінь, який предзнаменує кінець світу.

Дмитро Комаров описує свої враження з проведених днів у Пакистані. Белуджистан – фантастика. На думку спадає несподівано легендарні оповіді про Адама, Єву і Ноя. Це цікава і загадкова земля, з таємничим минулим і майбутнім. Це небезпечна провінція, і тому, щоб туди потрапити потрібно чужій людині, та ще з іншої держави, потрібно обов’язково супровід військового конвою.

А для журналіста ще й спецдозвіл. Белуджистан відрізняється в Пакистані своєю цікавою і неповторною культурою. Він має величезний туристичний потенціал. У ті місця, де група побувала і розповіла і показала всьому світу принади та загадки цього регіону, будуть сприяти, що сюди потягнуться багато туристів. Однак за допомогою Дмитра Комарова тут ви можете побувати найпершими.

Річ у тому, що паломники, які сповідують суфізм – містична течія ісламу – вірять, що саме в цих місцях зустрілися Адам і Єва (в Корані, як і в Біблії, вони – перші люди на Землі). Ті, хто сповідує мусульманство і християнство, вірять це Ной врятував людство і живі істоти за допомогою Ковчега.

Дмитро Комаров
Дмитро Комаров

Дмитро Комаров досліджував цікаве місце. Це містична печера. Там є камінь, який предзнаменує кінець світу. Паломники вірять, що коли цей камінь торкнеться стелі печери, то буде армагедон. Річ у тому, що цей камінь насправді зростає. І якщо дивитися, на нього то відчуття – нереальне.

Дмитро Комаров з одним перевірили всі навколо цього каменю і думали, що знайдуть таємні ходи, але нічого не знайшли. Так само Дмитро став напевно першим іноземцем, який побачив “вушко”. Цей отвір, яке за легендою Ной кріпив якір Ковчега, коли причалив до нього.

Дмитро Комаров дає раду тим хто хоче тут побувати. Необхідно обов’язково взяти альпіністські спорядження. І найголовніше взяти місцевого провідника.

Схожі статті

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.