Як виглядає і чим знаменита найрозумніша кішка в світі? Поставила не один рекорд

В Австралії живе якась Аніка Моріц. Дівчині лише 20 років, а вона вже прославилася на весь світ. Але не собою, а своїм вихованцем.

У Анніки є домашня улюблениця, яку звуть Алексіс. Кішці вже 8 років, і вона має особливі навички – її називають найрозумнішою кішкою в світі.

Найрозумніша кішка в світі може виконати 26 фокусів і трюків всього за одну хвилину

Відео про кішку опублікував Ютуб-канал “Книга Рекордів Гіннеса “. Скільки трюків може виконати цей кіт? – Книга рекордів Гіннеса

 

Це не просто так. Господиня почала дресирувати кішку, коли вусатою було всього 12 тижнів. Тому зараз Алексіс – справжня гордість своєї господині Аніко Моринці.

Моринці розповідає, що за допомогою регулярної і наполегливої дресирування намагалася довести всім, хто сумнівається в розумових здібностях кішок, що вони не тільки прикраса вітальні.

Їх можна видресирувати, якщо докладати багато зусиль, терпіння, любові та розуміння.

На відео з Ютуб-каналу видно, що кішка відгукується на звернення господині, подає їй лапки на прохання, грає в так звану гру “добре “, стрибає, показує справжні гімнастичні прийоми.

Її господиня ходить на всілякі виставки домашніх тварин, і хвалиться своєю улюбленицею.

І це дало свої результати – вихованець прославився на весь світ своїми розумовими здібностями.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.