(Фото) Собака-захисник відмовляється покинути хворого господаря з дихальним апаратом: зворушливий момент

Шао страждає від серцевих захворювань, а іноді може відчувати раптову зупинку серця, тому лікар порадив йому спати з апаратом штучного дихання.

Собака-захисник відмовляється покинути хворого господаря, тому що він носить дихальний апарат, щоб спати
Власник собаки зобразив зворушливий момент, коли його золотистий ретривер відмовився йти після того, як він вперше одягнув маску, яка допомагала йому дихати уві сні.

Ні для кого не секрет, що тварини часто роблять найсолодші речі, і одна собака підкорила серця після того, як показала, наскільки сильно вона піклується про свого господаря.

Було знято, що золотистий ретривер відмовлявся відійти від хворого господаря, коли він вперше спав з використанням вентилятора.

Собака на ім’я Мао належить пану Шао, який живе в місті Сіньсян в провінції Хенань.

У ролику можна побачити дворічного Мао, який кладе голову на груди свого господаря, лежачи в ліжку з апаратом штучного дихання.

Пес не відходить від хворого господаря
Пес не відходить від хворого господаря

Шао страждає від високого кров’яного тиску і серцевих захворювань, а іноді може відчувати раптову зупинку серця, тому лікар порадив йому спати з апаратом штучного дихання.

Чарівна собака, здається, стурбована за свого господаря, не дивлячись на запевнення Шао.

У кліпі можна почути, як Шао каже собаці: “Не хвилюйся, я в порядку. Ти можеш йти”.

Мао продовжував залишатися поруч з Шао, коли він спав, з тієї першої ночі з апаратом. Про це сообщив Mirror.

Згідно з новим дослідженням експертів по здоров’ю домашніх тварин, троє з п’яти (62%) закритих собак ніколи навіть не виходили з власного будинку.

Результати також показали, що 71% нових власників стурбовані проблемами, пов’язаними з розлукою, коли життя повернеться до нормального життя.

Понад 40% також зазнали жаль з приводу свого рішення купити цуценя, при цьому багато хто визнав, що не усвідомлювали, який обсяг роботи йде на вирощування собаки та догляд за нею.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.