Випадок в гостях: розбитий планшет і сварка подруг через розбитого планшета

Дитина поводилась не зовсім пристойно, брав в руки чужі речі та не давав гостям веселитися.

Якось днями, дочка була на іменинах своєї подруги. Там трапився один неприємний випадок: чотирирічна дитина, якого взяли з собою, пошкодив планшет доньки господарки.
Жінка звернулася до винуватців з проханням про сплату або придбання нового планшеті. Було це так. У жінки було день народження, вона мати дванадцятирічної дівчинки.

Однак гостя не могла залишити свого сина, чотирирічного хлопчика, і вона прийшла з ним. Дитина поводилася не зовсім пристойно, брав в руки чужі речі та не давав гостям веселитися. Дитина відвертала гостей і постійно просив, щоб йому дали щось смачненьке.

Гості, натяками намагалися змусити її звернути увагу на дитину, щоб вона як то заспокоїла його, втихомирила. Річ у тому, що неможливо було нормально святкувати день народження. Тоді мама відвела його в іншій кімнаті з господинею донькою. А сама повернулася за стіл до гостей і продовжувала святкувати

Свято тривало далі, без особливих проблем. Після закінчення свята, мама пішла забирати дитину і виявила, що він один. Дівчинка його залишила і пішла гуляти на вулицю. З ранку до неї прийшла господиня і розповіла їй, що її син зламав планшет. На екрані тріщини та планшет не працює.

Планшет

Мати не повірила, що її син міг зробити подібне і стала все заперечувати. Вона переконувала, що дитину залишила під наглядом дочки господині та вона не винна, що дівчинка не встежила за ним. Дитина маленька, що з нього взяти.
Вона вирішила покарати свого сина і думала, що все на цьому закінчиться.

Іменинниця не збиралася з нею погоджуватися і сказала, що її дочка не зобов’язана була наглядати за її дитиною. Необхідно за своєю дитиною краще стежити, чи не дозволяти йому поводитися непристойно і брати чужі речі без дозволу.
Загалом, жінки сильно посварилися, кожна залишилася при своїй думці. А господиня тієї квартири все ще вимагає полагодити зламаний гаджет або купити новий.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.