(Відео) 12-річний хлопчик відлітає з повітряним змієм, роззяви з жахом дивляться

Місцеві інформаційні агентства попереджають, що це не перший випадок, коли дитина отримує травму таким чином.

Багато дітей люблять запускати повітряні змії. Це цікаве, веселе і цікаве заняття. Вони барвисті та бувають дуже великі. Але ніхто напевно не знає яка небезпека, може критися при запуску повітряного змія. Іноді це розвага може привести до непередбачених результатів.

В Індонезії 12-річний хлопчик був винесений повітряним змієм в повітря після того, як заплутався в його мотузочках, він впав головою вниз більш ніж з 9 метрів. У переляканих глядачів було не так багато часу, щоб зреагувати, оскільки це сталося за частки секунди.
На відеозаписі, записаної на місці, видно, як хлопчика підіймає з землі, мабуть, що заплутався в нитках змія-дракона, перш ніж той, до жаху глядачів, клацає, відправляючи його вниз в поле в окрузі Прінгсеву, Лампунг. У той час поле було повно людей. Люди почали кричати, коли було видно, як хлопчик падає з неба прямо в поле.

Абсолютно дивним чином хлопчик, якого впізнали тільки за ініціалами IR, вижив при падінні, як повідомляється, зламавши декілька кісток.

Повітряний змій піднімає хлопчика
Повітряний змій підіймає хлопчика

Місцевий новинний портал Coconuts Jakarta повідомив, що хлопчик одужує в лікарні після двох операцій. Агентство із захисту дітей Прінгсеву (LPA) повідомило, що у хлопчика переломи в шести місцях на обох руках.

Місцеві інформаційні агентства попереджають, що це не перший випадок, коли дитина отримує травму таким чином. У вересні 14-річний хлопчик отримав аналогічну травму, коли зачепився за мотузку повітряного змія, в результаті чого його підняли на висоту приблизно 4 метри. Інформація була взята з “Таймс Індія”.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.