Реальні сміливці: брати дивом врятувалися від пожежі в будівлі, стрибнувши в руки натовпу

Десятирічний старший брат сказав, що зібралася внизу натовпі, що він не може відкрити двері, бо у нього немає ключів.

Є багато випадків, коли люди потрапляють у пастку в будинку, що палає. І не можуть звідти вибратися. Коли це трапляється з дорослими, то вони намагаються вирішити проблему і врятуватися. Однак коли це трапляється з дітьми, то не завжди вони можуть діяти адекватно.

Тим більше коли вогонь і дим не дає часу подумати та вирішити що робити в такій ситуації. Як правило, пожежники встигають загасити пожежу і з наявними технічними засобами справляються з ситуацією. Іноді приходять на допомогу люди, які опинилися поруч в цей момент.

Два брата збігають з будівлі, що палає, стрибнувши з висоти 40 футів і потрапивши в пастку рятувальників.
Згідно зі звітом Daily Mail, запис був зроблений свідком в Греноблі у вівторок. Після публікації в мережі відео, що шокує стало вірусним.

Швидке мислення і сталеві нерви врятували життя двох братів, і вони зістрибнули з третього поверху будівлі, що горіла у Франції. Їх багатоквартирний будинок загорівся, і вони не могли отримати доступ до дверей. Дует був врятований групою нижче, які чекали під будівлею.

Л
Люди врятували дітей

Згідно зі звітом, братів змусили вискочити з квартири, тому що їх двері були замкнені зовні, і у них не було ключів від дверей. Десятирічний старший брат сказав, що зібралася внизу натовпі, що він не може відкрити двері, бо у нього немає ключів, перш ніж спустити свого трирічного брата з вікна і кинути його в руки людям, які зібралися внизу. Потім він сам стрибнув.
Хвилинне відео було переглянуто понад 7 тисяч разів і сподобалося тисячам людей.

Інформація була взята з “Таймс Індія”.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.