31 річна жінка має 7 дітей і розкриває секрет: від різних вони пап і як справляється вона з ними?

Мене запитують: чи всі вони належать Крісу, що змушує мене сміятися, тому, що вони абсолютно все його.

Тесс Гіддінгс з сімома дітьми, за якими потрібно доглядати, без перерви з 6 ранку до 1 ночі кожен день.

31-річна дівчина пере шість разів на день і використовує десятимісний мікроавтобус для перевезення свого клану, який спить на триярусних ліжках.

Тесс і її чоловік Кріс, 41 рік, називають себе райдужною сім’єю, тому що всі їхні діти у віці від трьох до 14 років різного кольору.

І Тесс навіть визнає, що її питали, чи є у них один і той же тато.

Тесс і Кріс були щасливі, маючи п’ятьох дітей: Джейкоб, якому зараз 14 років, Саванна, 12 років, Амієвих, 11 років, Сіон, дев’ять, і Нева, п’ять.

Але поки Кріс знаходився в черзі на вазектомію, Тесс знову завагітніла – синами-близнюками Леві та Єзекії, коли він зараз троє.

Мама семи дітей говорить, що повсякденне життя може бути неспокійним, але її секрет, як впоратися з такою кількістю дітей, полягає в тому, щоб організовувати та розподіляти домашні обов’язки.

Вона проводить 19 годин на день, бігаючи за своїм величезним плем’ям, включаючи шість завантажень прання в день.

А іноді вона робить все це, всього лише по п’ять годин за ніч.

Вона каже: “Мене завжди запитують, як я справляюся, але я просто справляюся. Я роблю основну роботу по дому, але у дітей є справи кожен день. Я вважаю, що навчиться виконувати роботу по дому – це цінний життєвий урок, і важливо, щоб всі вони вносили свій внесок і допомагали. Я ніколи не покладав на них занадто багато відповідальності, оскільки вони діти, але для них корисно допомагати та брати на себе невеликі обов’язки.”

З
Родина

Двоє старших завантажують посудомийну машину, прибирають кухню і ванну кімнату, а також машину. Вони заробляють кишенькові гроші, допомагаючи по будинку.

Середні троє накривають обідній стіл і прибираються після.

У нас є дві триярусні ліжка – троє молодших хлопчиків ділять одну кімнату, три дівчинки – іншу, а у Джейкоба своя кімната, тому що він старший.

Вони повинні підтримувати порядок у своїх кімнатах, пилотяг і струшуючи простирадла.

Близнюки виконують меншу роботу, наприклад, упаковують свої іграшки.

Примітно, що у всіх їхніх дітей різний відтінок шкіри, і Тесс часто запитують, чи є у них один і той же тато.

Вона каже: “Всі мої діти виглядають зовсім по-різному, і це приголомшливо. Мене запитують, чи всі вони належать Крісу, що змушує мене сміятися, тому що вони абсолютно все його.”

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.