Песик ростом 9,6 см живе в польському місті (Фото)

У польському місті Яроцін живе крихітний песик породи тер'єр.

Ще в 2013 році в Книзі рекордів Гіннеса зафіксували найнижчу собаку в світі. Нею виявилася чихуахуа на прізвисько Міллі з Пуерто-Ріко. Але в Польщі живе крихітна собака по кличці Мейсі.

Ріст собаки складає всього 6,9 сантиметрів. Вона така крихітна, що її можна вигулювати в кишені.

 ""

Господиня вихованця Анна Похль розповідає, що вага песика при народженні становила 45 грам. Він був найменшим серед своїх братів. Заради Мейсі дівчина пішла у відпустку, так як новонародженого цуценя потрібно було щогодини годувати з піпетки. За 3 місяці тер’єр «поправився» тільки на 100 грам. Але він як і раніше залишався найменшим.

Хозяйка маленького терьера
Господиня маленького тер’єра
Крошечная собака
Крихітна собака
Песик по кличке Мейси
Песик на прізвисько Мейсі

Зараз песик Мейсі важить двісті п’ятдесят грам. 6-річна собака крихітна, але дуже активна. Він спритно бігає по квартирі, і може сховатися навіть у кавовій кружці. У нього є спеціальна клітка, де щеня відпочиває, щоб випадково ніхто його не придавив.

Маленький тер’єр такий же, як його брати-собаки, тільки в рази менше.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.