Квіти, які добре виглядають разом на клумбі в саду або біля будинку

Створіть барвистий і ароматний весняний сад з допомогою багаторічних рослин, квітучих разом в травні та червні.

Які рослини йдуть разом? Подумайте про колір, сезоні цвітіння і формі, а також про необхідність відходу при посадці. Це може бути багато речей, які потрібно відстежувати, тому для початку використовуйте ці улюблені комбінації, щоб оживити ваш ландшафт.

Нарцис і сніжна слава

Отримайте щедру порцію цибулин, які починають цвісти, як тільки зима починає в’янути. Тут життєрадісні жовті квіти Little Gem прекрасно поєднуються з синім. Посадіть обидва восени, щоб отримати весняні квіти. Обидва переносять повне сонце і часткове сонце і потреба (тримайтеся подалі від вологого грунту, інакше цибулини будуть гнити). Снігова слава ідеально підходить для додавання кольору під нарцисами.

Лілія і тюльпани

в
Лілія

Якщо ви раніше не чули про рослину, це не обов’язково означає, що його складно вирощувати. Взяти, наприклад лілії. Це пишнота не так добре відомо, але воно буває різних розмірів і кольорів і стане відмінним компаньйоном для інших і нарцисів. Тут Fritillaria persica, або перська лілія, додає додатковий інтерес клубу червоних тюльпанів. Садіть повністю або частково на сонці та в добре дренований ґрунт.

Створіть барвистий і ароматний весняний сад з допомогою багаторічних рослин, квітучих разом в травні та червні. У цій облямівці та цвітуть попереду, і. Завдяки різній висоті ця грядка на сонячному світлі виглядає пишною і пишною, особливо пізньою весною, коли все цвіте.

Троянди

Троянди особливо чагарникові та ландшафтні, добре поєднуються з однорічними або багаторічними рослинами з весни до осені. В саду це – хороший партнер. Різниця в листі створює хороший контраст. Обидва люблять сонце і добре дренований ґрунт, і вони витривалі

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.