Що краще підійде для вас в якості домашнього вихованця: кішка, собака або папуга?

Ви повинні бути більш обережні, маючи справу з котячими кігтями, ніж з собачими нігтями, але ви також можете регулярно підстригати кігті та нігті.

Що краще купити в якості домашнього вихованця, кішку, собаку чи папугу?
Все залежить від того, чого ви хочете від вихованця. Всі троє – чудові тварини.

Якщо ви шукаєте вихованця, який буде всюди з вами ходити та захоче доставити вам задоволення як член вашої родини і який попередить вас про прибуття відвідувачів, заведіть собаку. Ви повинні бути готові вигулювати собаку не рідше двох разів на день і прибирати за нею. Вам також потрібно буде встановити тверді та послідовному кордону для поведінки вашої собаки та забезпечити дотримання правил. Якщо ви занадто часто залишаєте собаку однієї, ви можете повернутися і виявити, що ваш що нудьгує компаньйон завдав серйозної шкоди вашому дому, тому або заведіть двох собак, або простежте, щоб ваш вихованець зазвичай був зайнятий роботою або іграми. Забороняється ставити собаку в стійло на вулиці або приковувати ланцюгом в невеликому вольєрі більш ніж на годину або два, максимум, і ніколи не залишати тварину під прямими променями сонця, в гарячому автомобілі або без прісної води. Співробітники притулків для тварин роблять все можливе, щоб дати тваринам фізичне навантаження в (ми сподіваємося) за короткий проміжок часу до усиновлення. У них немає особливого вибору щодо утримання собак і кішок в розпліднику.

Раз вже ми заговорили про це, ви принесете світу і собі величезну користь, якщо знайдете свого компаньйона в притулку, а не в зоомагазині або заводчиків. Приютне тварина доставить вам стільки ж радості та любові по дуже скромній ціні, як і будь-який дороге чистокровні домашня тварина. Найважливішим є стерилізація вашого вихованця, щоб не додати до величезного сумного надлишку небажаних тварин. Кішка чи собака – це не людина. Будь ласка, не ототожнюйте себе зі своєю собакою або котом. Природа пред’являє вкрай жорстокі вимоги до тварин, керованим гормонами / феромонами, чого Вона не наполягає на нас, людей. Коли справа доходить до спарювання, у нас є вибір у них – ні.

в
Щеня

Якщо вам потрібен щодо самодостатньої вихованець, якого можна залишити одного на день або два, поки ви подорожуєте – разом з ним, будь ласка, кілька чистих туалетних лотків, кілька непідйомних мисок і трохи сухих кормів – спокійніше домашня тварина, яка практично не потребує догляду і є ласкавим без великих неакуратних поцілунків, які собаки іноді обдаровують нас, а потім усиновити кішку (бажано короткошерстий різновид, яку рідко потрібно розчісувати, якщо у вас немає часу і бажання застосовувати щоденний догляд). Краще привезти додому двох кішок з одного посліду або спокійну пару самця і самку, ніж потім вводити в дім другу кішку. Кішки інстинктивно територіальні. Іноді один (зазвичай перший житель сімейства котячих) просто не приймає новачка.

Кошеняті звичайно потрібно один (або навіть два-три!) Року, щоб подорослішати, щоб його можна було залишити одного на довгий час, і якщо у кошеняти немає товариша по іграх, ви відповідаєте за необхідні розваги, поки у вашого молодого кота не скінчиться фаза освоєння всього. І собаки, і кішки іноді випадково подряпав вас. Ви повинні бути більш обережні, маючи справу з котячими кігтями, ніж з собачими нігтями, але ви також можете регулярно підстригати кігті і нігті. Мій досвід роботи з травмами від собачих лап показує, що постійне носіння взуття – хороша профілактична міра!

Якщо ви можете проводити багато часу з твариною, яка буде так тісно з вами спілкуватися, що побачить в вас заміну собі помічника, тоді вибирайте птицю. Однак пам’ятайте, що деякі папуги живуть до 75 років і будуть глибоко сумувати, втративши вашу компанію. Зробіть все можливе, щоб спіймати птаха, яка, ймовірно, не переживе вас десятиліттями. Птахи погано контролюють сфінтера і не можуть постійно утримуватися в клітці з гуманного принципу. Якщо безлад, спричинений пташиним послідом, шкіркою плодів і летючим насінням, може бути серйозним подразником, подумайте двічі про домашню птицю. Тоді розгляньте псіттацінскій темперамент. Кілька років тому у подруги був маленький зелений сенегальський папуга, який ставився до неї дуже ніжно, але – в міру того, як птах старіла і вередувала – агресивно нападав на будь-якого, хто потрапляв в межах досяжності. Пташиний дзьоб теж може бути зброєю, і всі наші вихованці здатні до поганої поведінки, яке виникає через ревнощі. Я міг би розповісти казку про ревнивого домашнього кролика, але поки цього від мене досить.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.