Дитинча борсука вагою всього 72 грами врятований після того, як мама двічі кинула його

Представник SPCA сказав: "Ми не могли повірити своїм очам, коли побачили його або те, як це маленьке диво було ще живим! "

Новонароджений борсук вижив незважаючи ні на що після того, як мама двічі кинула його.

Маленька Пеллі була одним з трьох дитинчат борсука, виявлених в тюках сіна в Абердіні після того, як їх мати злякалася. Шотландському суспільству по запобіганню жорстокому поводженню з тваринами (SPCA) вдалося вистежити мати та возз’єднати її з борсуками, перш ніж вона переїхала зі своєю новою сім’єю. Однак Пеллі залишилася знову без мами.

При вазі всього 72 грами рятувальники сказали, що Пеллі був їх найменшим рятувальним борсуком.

Представник SPCA сказав: “Ми не могли повірити своїм очам, коли побачили його або те, як це маленьке диво було ще живим!”

За тиждень Пеллі сильно набрала вагу, і один співробітник виховував цю маленьку дівчинку цілодобово, вдень і вночі, щоб мати найкращі шанси на виживання.

“Поки все виглядає багатообіцяльним, і, сподіваюся, ця казкова п’ятірка виросте разом і буде випущена пізніше в цьому році! ”

 "В "
Малятко Пеллі

Малятко Пеллі приєднується до чотирьох інших дитинчат борсука в центрі SPCA. До приїзду Пеллі Лаванда була найменшим барсуком після того, як двотижнева дитина була знайдена в лісі Инвернесса в День святого Валентина.

У SPCA підозрюють, що Лаванду потягло з її поселення іншу тварину.

Ейпріл Сорлі, помічник з охорони дикої природи SPCA, сказала: “Лаванда була наймолодшим дитинчам борсука, який прибув з нами, тому їй був потрібний цілодобовий догляд. ”
Зараз їй п’ять тижнів, і вона виросла з 250 г до дивовижних 1,6 кг. Тепер її очі відкриті, і вона тільки встає на ноги.

Решта троє дитинчат були врятовані в районі Фалкірк після того, як були виявлені розкопками.

Г-жа Сорлі сказала: “Вони були приблизно того ж віку, що і Лаванда, тому вона рада, що у неї є друзі, з якими можна пограти”.

Восени борсуки будуть випущені в дику природу.
Дитинчат назвали Фіалкою, Персиком і Бобом. Щороку центр захисту тварин дає імена своїм тваринам на основі теми, і в цьому році всі вони названі на честь персонажів Роальда Даля.

Коли дитинчат виповниться 12 тижнів, вони будуть відлучені від грудей і перейдуть на тверду їжу. Вони залишаться в центрі до осені, а потім всі разом вийдуть на свободу.

Г-жа Сорлі продовжила: “Ми дуже раді, що п’ятеро з них будуть рости в сімейній групі. Це так важливо для їх реабілітації, соціалізації та інтеграції в дику природу”.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.