Дати та значення сонячних і місячних затемнень 2021 року згідно з астрології

За словами астролога сонячні затемнення є проблеми та ситуації, які приходять до вас ззовні, від інших людей або обставин у вашому світі.

Побачити місячне або сонячне затемнення – це подія, яку ви хочете пережити в цьому житті. Затемнення викликають хвилювання.
Це раптове переривання дня, яким завжди захоплювалися люди.
Може бути, коли ви були дитиною, ваша мама дозволяла вам рано вставати, щоб побачити кривавий місяць.
Це може бути момент, коли ви плануєте з улюбленим дивитися його разом.

Для деяких це знаменує момент раптових змін. Зробіть косметичний ремонт, приберіть, почніть новий журнал, знайдіть час, щоб подумати, чи почніть проєкт. У будь-якому випадку вони в деякому роді значущі для людей і є прекрасним моментом, щоб висловити свій намір.

Що таке сонячне затемнення?

Сонячне затемнення – це коли місяць закриває сонячне світло і відкидає тінь на землю.
Місячне затемнення – це коли Земля затемнює сонячне світло, а місяць здається червонуватою.

Астрологічні затемнення можуть мати величезний вплив на місячний цикл і гороскоп людини. Сонячне або місячне затемнення може вплинути на вас особисто, і кожне може вплинути на групи, людей і нації.
Історично склалося так, що світові культури розглядають затемнення як запобігати негативним явищам, оскільки вони являти собою порушення порядку або порушення порядку.

Значення сонячного і місячного затемнень в західній астрології

Сучасні західні астрологи дивляться на них інакше. Замість цього порівняйте карту затемнення з місячними циклами, щоб визначити, як затемнення вплине на людей.
Значення нового місяця
Молодик є початок, бо це початок місячного календаря. Повний місяць символізує зрілість або кульмінацію, оскільки представляє середину / пік місячного циклу.
Залежно від того, де вони знаходяться в чиїйсь натальний карті, астрологи можуть визначити, як зміни виявляться в житті людини, в залежності від того, в якому будинку приземляється молодик або повний місяць.

Сонячне затемнення є особливий молодик. А місячне затемнення – це особливе повний місяць. Куди б вони не потрапили на вашу карту, ця зміна буде мати більше енергії і заряду, ніж звичайні місячні цикли.
Як тільки ви знайдете, де він приземляється на вашій карті, ви можете визначити будинок, і це затемнення відзначить подія, яке може тривати шість місяців або довше.

За словами астролога сонячні затемнення є проблеми та ситуації, які приходять до вас ззовні, від інших людей або обставин у вашому світі. А місячні затемнення є ті зміни та ситуації, які спливають зсередини.

Деякі стверджують, що сонячне затемнення пов’язане з незавершеними справами та плануванням майбутнього. У той час як місячне затемнення направлено всередину, воно пов’язане з відпусткою минулого і рухом вперед.

Дати сонячного і місячного затемнень 2021 року

 "В "
Затемнення

26 травня 2021 р Повне місячне затемнення (Повний місяць)

Імена Місяця: Квітковий Місяць, Кривавий Місяць
Місяць буде в Стрільці, мінливому вогняному знаку.

Видно: Австралія, частина західної частини США, західна частина Південної Америки або Південно-Східна Азія.
Початок (UTC): 08: 47: 39
Пік (UTC): 11: 18: 42
Закінчення (UTC): 13: 49: 44

Сенс

Астрологи зазначають, що це принесе полегшення, бо знаменує завершення проєкту, але також підвищить поінформованість про ухилення від відповідальності. Він також може дати такі необхідні відповіді на старі питання і рішення.

10 червня 2021 р., кільцеве сонячне затемнення (молодик)

Видно: велика частина Європи, велика частина Азії, Північна / Західна Африка, велика частина Північної Америки, Атлантика, Арктика.
Це сонячне затемнення знаходиться в Близнюках, мінливому повітряному знаку.
Початок (UTC): 08: 12: 20
Пік (UTC): 10: 41: 54
Закінчення (UTC): 13: 11: 19

Сенс

Воно знаменує собою обмін ідеями та спілкування. Це буде гарний час для планування, роздумів і розвитку позитивних відносин. Це також може бути час відпустити минуле і знайти вихід.

19 листопада 2021 р., часткове місячне затемнення (повний місяць)

Імена Місяця: Боброва Місяць, Морозний Місяць
Місяць буде в Тельці, мінливому земному знаку.
Можна побачити: велика частина Європи, велика частина Азії, Австралія, Північна / Західна Африка, Північна Америка, Південна Америка, Тихий океан, Атлантичний океан, Індійський океан, Арктика.
Початок (UTC): 06: 02: 09
Пік (UTC): 09: 02: 55
Закінчення (UTC): 12: 03: 40

Сенс

Це час подяки та достатку. Це призведе до усвідомлення такого ставлення, як поблажливість і впертість.

4 грудня 2021 р., повне сонячне затемнення (молодик)

Видно: в Австралії, південь в Африці, південь в Південній Америці, Тихий океан, Атлантичний океан, Індійський океан, Антарктида.
Це сонячне затемнення буде в Стрільці, мінливому вогняному знаку.
Початок (UTC): 05: 29: 16
Пік (UTC): 07: 33: 26
Закінчення (UTC): 09: 37: 26

Сенс

Це знаменує час, коли обмеження порушуються, і це гарний час для розширення.
Це буде сприяти спілкуванню, яке допоможе краще пізнати себе, щоб вони могли зростати. Це може вказувати на зміну систем переконань.

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.