Батьки на 4 день відмовилися від новонародженої дівчинки – “метелики “: всі подробиці (Відео)

Зараз Ксенія в Москві та під наглядом лікарів. Як це було і які надії на життя у дитини - ви можете дізнатися, подивившись відео нижче.

Іноді буває так, що обов’язки батьків беруть на себе лікарі. Ця історія сталася в Алтайському краї. Багато людей брало участь в тому, щоб маленька дівчинка опинилася на лікуванні в Москві. Це було непросто. Річ у тому, що малятко народилася з дуже рідкісним генетичним захворюванням.

Лікарі, відразу після народження звернули, що у дівчинки вроджений дефект шкіри. На шкірі були садінні та ерозія, які потім перетворювалися в бульбашки. Доктора зробили припущення, що це рідкісне спадкове захворювання. Шкіра при цьому захворюванні дуже тендітна і викликає больові відчуття у дитини. Таких дітей у світі називають “метеликами”.

 "В "
Дівчинка – “метелик”

Батьки дівчинки безнапасні люди, вони назвали дочку Ксенія. Однак після того, як вони дізналися яка хвороба у неї, то відмовилися від малятка. Це невиліковна хвороба, але можна полегшити таким пацієнтам життя. Але в алтайської лікарні немає потрібного обладнання і фахівців з цієї хвороби.

Тому вони зв’язалися з іншими лікарнями, які мають практичний досвід у лікуванні цього захворювання. Лікарі звернулися за допомогою в соцмережі – люди відгукнулися і зібрали таким чином гроші, щоб доставити Ксенію в Москву.

Надала допомогу, також практичними порадами та мама Ольга Ковальчук, у якій є 10 річна дочка точно з таким же захворюванням і вона весь цей час бореться з хворобою.

Зараз Ксенія в Москві та під наглядом лікарів. Як це було і які надії на життя у дитини – ви можете дізнатися, подивившись відео нижче.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.