Дмитро Комаров знайшов дивовижні і незрозумілі істоти в Пакистані (Фото)

У Пакистані існують міфи. І найголовніше це чудо-створення можна побачити просто - потрібно купити квиток в зоопарк.

Багато людей чули або читали в ЗМІ про дивовижні істоти, які існують в переказах чи легендах різних народностей. Всі знають про русалок, кентаврів, Мінотавр і сфінкса. Вірять вони цього чи ні – це інше питання. Деякий вважають, що є.

Якщо судити за стародавніми легендами, навіть у нас на Україні є русалки, водяні та тому подібні міфічні істоти. Іноді у звичайному селі можна наслухатися таких історій, що диву даєшся.

Але в Пакистані існують аналогічні міфи. І найголовніше це чудо-створення можна побачити просто – потрібно купити квиток в зоопарк. Адже багато тисяч людей проходять в зоопарк щодня і бачать, то, що вважається легендою. Так в пакистанському зоопарку є унікальний мешканець. Його називають людиною-лисицею. Існує повір’я, що якщо з ним поговорити та загадати бажання, то воно обов’язково збудеться. Одні думають, що це фокус, інші кажуть, що це містика.

Дмитро Комаров побував у багатьох країнах і повідав людям про дивовижні речі та традиціях народів. Також він показав світ іншими очима, ніж показують його звичайні ЗМІ. Це йому вдалося прекрасно. По тому з яким інтересом люди стежать за його програмою і дивляться його сторінку в інстаграм, то можна сказати, що це їм цікаво. Адже не всі можуть побувати в таких місцях і Дмитро Комаров надає можливість всім охочим доторкнутися до цікавого і незвіданого світу.

Тому все з вдячністю сприймають кожен пост і будь-яку фотографію Дмитра Комарова, яку він розміщує в соцмережах.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.