Про що мріє Дмитро Комаров? Зовсім не подорожі і журналістика

Для Дмитра найголовніші предмети колекціонування є емоції та враження. Він їх так багато отримав, що впору написати книгу або створити фільм.

Дмитро Комаров вважає себе щасливою людиною. Він займається улюбленою справою і це йому подобається.

Дмитро Комаров з усіх своїх поїздок по світу привозить різні артефакти. Це бразильські стріли та луки, кам’яні сокири папуасів або щось незвичайне. Надалі він мріє відкрити музей і назвати його “Світ навиворіт”.

Однак для Дмитра найголовніші предмети колекціонування є емоції та враження. Він їх так багато отримав, що впору написати книгу або створити фільм. Так нещодавно він в Карачі познайомився в зоопарку з “людиною-лисицею”.

Це унікальне місто, в ньому за офіційними даними живе 16 мільйонів людей, але якщо враховувати тих хто приїхав на заробітки, то їх буде 40 мільйонів. Це практично як населення України. Тільки уявіть собі, що в одному місті живуть всі жителі України.

Щоб побачити місто, Дмитро політав за штурвалом літака. Це стало для нього черговою колекцією. І це його вразило. Коли ви підіймаєтеся в небо на старенькому літаку, а назустріч вам сідати на аеродром Боїнг – це чогось варте. Як констатує Дмитро, він місто Карачі не забуде ніколи. Він буде сумувати за нього. У Карачі прикрашають навіть літаки та це так прикольно.

Однак він поки не рекомендує іншим туди вирушати в подорож, бо це проблемне місто щодо безпеки. Трохи пізніше він розповість ще кілька фактів про Пакистан і порекомендує де можна побувати туристам.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.