ТОП-13 предметів домашнього вжитку, про призначення яких мало хто знає

Є деякі речі які в напевно не знали. Тому нижче представлені цікаві факти, яких ви точно не знали.

Кожен день людина стикається з множинними предметами які у нього вдома. Здавалося, що тут незвичайного. Але є деякі речі які в напевно не знали. Тому нижче представлені цікаві факти, яких ви точно не знали.

Дірочка на раковині

Для чого існує невеликий отвір в раковині? Деякі люди думають, що це просто вада, інші навіть не можуть уявити для чого воно потрібне. Річ у тому, що інженери передбачили цей отвір для того, щоб коли людина забула закрити воду і раковина забилася, не сталося біди. І ви не затопили сусідів. Через цей отвір вода витікатиме в сифон.

Карман на піджаку

Карман на піджаку
Карман на піджаку

Для чого передбачено на піджаку три кишені. Два з боків внизу, зрозуміло. Ви туди можете покласти дрібні речі або ключі, гребінець тощо. А для чого потрібна третя кишеня спереду зверху? Звичайно коли в ньому одягнений наречений, туди можна покласти гарну хустку. А раніше він призначався зовсім для інших цілей і називався квиткових. Річ у тому, що в ньому зберігалися квитки в театр, на перегони тощо.

Позначки на шинах

На автомобільних шинах є позначки фарбою. Деякі необізнані люди думають, що це браковані шини. Ні це не так. Просто ці позначки – характеристики шин і також коли вони знаходяться в стосі, то можна знайти потрібну не розбираючи всю стопку.

Про те, які ще бувають предмети домашнього вжитку призначення яких ви не знали, можна подивитися у відео нижче.

Популярне

Схожі статті

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.