ТОП-5 найкрасивіших і корисних кімнатних рослин (Фото)

Ми вибрали найкрасивіші та найкорисніші кімнатні рослини, про які може піклуватися кожен.

Коли справа доходить до кімнатних рослин, багато людей не можуть встояти. Рослини в житті людини важливі: вони можуть поліпшити інтер’єр вашого будинку і фен-шуй, не кажучи вже про якість повітря. Ми вибрали найкрасивіші та найкорисніші кімнатні рослини, про які може піклуватися кожен. Купуйте одне, ставитеся до нього з любов’ю, і велика ймовірність, що воно проживе довге і щасливе життя.

Драцена Лимонний Лайм

Найкрасивіше кімнатна рослина. Попри те, що “Драцена” в перекладі з давньогрецької означає “жінка-дракон”, це руниста рослина не шкідливо. Також вимагає мінімального догляду. Це пишна рослина, що виростає в Африці, має листя, схожі на кинджали, кожна зі смугами лимонно-лаймового кольору. Є очищувачем повітря, виробляє багато кисню.

Золотий Потос

Потосі
Потос

Чудове висить рослина Golden Pothos, має довгі лози з серцеподібним листям і росте як бур’ян. Для нього потрібно більше води, ніж для більшості кімнатних рослин, але це єдиний недолік. Він добре переносить не прямий сонячне світло, 40-градусну спеку і відмінно видаляє формальдегід в повітрі.

Мирна лілія

Це найкраще, що очищає повітря рослина. Мирна лілія названа на честь її квітів, які цвітуть двічі на рік (протягом двох місяців) і виглядають як білі прапори. Вони виростають в тропічних лісах Південної Америки, тому насолоджуються вологим середовищем і кількома годинами сонячного світла в день. Цікавий факт: вони є одними з найпотужніших натуральних очисників повітря у світі.

Грошове дерево

Ця рослина використовується в техніці по фен-шуй. У нього красиво плетений стовбур і великі зелені листя, і, як кажуть, воно приносить удачу. Однак, Грошове дерево трохи непередбачувано в розмірі, може досягати до шести футів у висоту. З іншого боку, воно відмінно підходить для використання в приміщенні, тому що йому більше подобається флуоресцентне світло.

Юка

Юка – рослина, що вражає уяву. Повільно зростаючі кущі не мають стовбура вони спочатку відбулися з пустель південного заходу США, Мексики та Центральної Америки. Юка росте повільно, вимагає великої кількості сонячного світла і частих поливів. Слід зазначити, що у рослин юки гострі загострені листя, що дуже небезпечно. Поруч з ним потрібно бути обережним.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.