ТОП-6 класних ідей для саду і дачі – “золоті ” руки (Відео)

Кілька дерев'яних брусків, старі шини, фарба і шматок євро руберойду і трохи часу - це все що необхідно, щоб вийшов прекрасний декор.

Багато хто любить сад і дачу. І не тільки тому, що там чисте повітря і прекрасно співають птахи. Адже там можна чудово відпочити в шезлонгу і почитати цікаву книгу, не заглиблюючись в комп’ютер. Він і так в місті набрид.

Але є ще один спосіб релаксувати. Це робити цікавий декор своїми руками для дачі або саду. Ті, хто не лінуються і люблять своїми руками щось цікаве робити можуть запозичити з відео нижче 6 класних ідей, які вам обов’язково сподобаються.

Перша ідея – незвичайний і красивий колодязь зі старих автомобільних шин

старі шини
Старі шини

Це може здатися непросто коли відразу бачиш готовий виріб, однак це досить просто і не потрібно залучати працівника з боку і тим більше купувати дорогу річ подібного типу в супермаркеті. Кілька дерев’яних брусків, старі шини, фарба і шматок євро руберойду і трохи часу – це все що необхідно, щоб вийшов прекрасний декор. Так, і звичайно відро і квіти – це обов’язково.

Друга ідея

Зі звичайної дерев’яної невеличкої діжки можна зробити дивно красивий кран. Він прекрасно виглядатиме у вас на дачі.

Третя ідея – стільниця у вигляді листка

Це незвичайна ідея і ви її можете втілити в життя не докладаючи багато зусиль, використовую прості матеріали. Спробуйте і ви дізнаєтеся як це легко.
Подивіться також інші ідеї в відео нижче – вони вам обов’язково сподобаються. Трохи зусиль і звичайні прості матеріали, які є в кожному супермаркеті. Зробіть щось одне і ви побачите як це цікаво і цікаво – робити своїми руками та бачити плоди своєї роботи!

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.