Як виглядають новонароджені тварини: таких милих створінь ви ще не бачили (Відео)

Маленькі дитинчата носорогів виглядають практично так само, як і дитинчата бегемота. Іноді навіть не віриться, що вони можуть вирости в величезних і небезпечних тварин.

Тварини бувають дуже цікаві та привабливі. А їхні діти завжди змушували розчулюватися людей. Вони різні за вагою та розміром, забарвленням і поведінки, але одне у них спільне – вони дуже привабливі та потішні.

Ви звертали увагу на дитинча їжачка? Навіть звичайний дорослий їжак дуже милий, а що говорити про його дитинчати. Ви звичайно брали в руки їжачка і він вам дуже подобався. А чи бачили ви новонародженого їжачка. Вагітність їжачихи триває від 35 до 58 днів в залежності від виду. Новонароджені їжачки з’являються на світ вже з голками та кігтиками. Однак у новонароджених їжачків голки не колються. На дотик вони м’які як би гумові.

Бегемот

Бе
Бегемотик

Всі знають, в тому числі по фільмах, що бегемоти можуть бути величезними та дуже агресивними. Бегемотика виношує малюка 8 місяцем і коли він з’являється на світ, то не виглядає таким великим. Коли бегемотик народжується в природних умовах, то він повинен виплисти на поверхню і зробити свій перший вдих. Мама дуже піклується про свого малюка.

Білий ведмідь

Це величезна тварина. Але коли білий ведмідь з’являється на світ, то він викликає розчулення. Коли вони народжуються, то малюки сліпі та можуть важити 900 грамів. Деякий час мама їх тримає в барлозі, поки малюки не наберуть вагу в 10-12 кг.

Носоріг

Маленькі дитинчата носорогів виглядають практично так само, як і дитинчата бегемота. Іноді навіть не віриться, що вони можуть вирости в величезних і небезпечних тварин. Але до того як це станеться, пройде 2-3 роки поки він підросте.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.