ТОП-10 речей, які ви побачите вперше в житті (Відео)

Чоловік вирішив зробити горілку з сиру, і ця ідея сподобалася його сім'ї, і вони зробили першу партію горілки використовую при цьому овечий сир.

У світі існує багато речей про які ви не знали та не здогадувалися, але найцікавіше – вони є і вражають уяву.
Наприклад, ви напевно ніколи не чули про крижаних платівок. А вони існують. На них записують музику і її слухати на програвачі. Одна фірма налагодила випуск комплекту, при якому самому можна вилити з води та заморозити в лід пластинку на якій записана музика.

Овеча горілка

Горілка з сиру
Горілка з сиру

Один підприємець розводив овець і продавав овечий сир. Він користувався популярністю, але не настільки, щоб приносити великий дохід. Потім він вирішив зробити горілку з сиру, і ця ідея сподобалася його сім’ї, і вони зробили першу партію горілки використовую при цьому овечий сир. Через рік його невелике підприємство вже мало дохід в 350 тисяч доларів. Далі вони вирішили випускати джин з овечого сиру.

Огірковий сендвіч

Ви коли-небудь їли огірковий сендвіч? Здається немає. Річ у тому, що мариновані огірки тут присутні замість хліба і це смачно і красиво.

Мелірування волосся

Що в цьому нового, що ніхто раніше не бачив? Виявляється є. Мелірування волосся тут відбувається через отвір в спеціальній шапочці.

Стрижка вогнем

Стригти волосся вогнем здавалося б це небезпечне заняття. Однак ви помиляєтеся. Є майстер який по-старому використовує для стрижки тільки гребінець і ножиці та обов’язково припікає кінчики волосся після стрижки. Як він стверджує після цього волосся росте краще і стають міцними.
Щоб дізнатися які ще є речі у світі про які ви не знали – подивіться відео нижче.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.