Неймовірно – кобра рятує життя дитині. Тварини рятувальники, яких зняли на камеру (Відео)

Чи готові дізнатися більше про цікавих тварин? Тоді подивіться відео нижче і дізнаєтеся як кобра врятувала дитину.

У вас є домашні тварини? У багатьох дітей є два найпопулярніші вихованці: собаки та кішки. Діти, які люблять певні види тварин, можуть розгалужуватися і тримати як домашніх тварин риб, птахів, морських свинок, хом’яків, крабів-пустельників або ящірок.

Якщо ви живете на фермі, у вас можуть бути кролики, кози або коня в якості домашніх тварин. Треті люблять тримати дійсно екзотичних домашніх тварин, таких як змії, павуки або лами.

Для багатьох дітей їхні домашні тварини стають членами сім’ї.

Любителі домашніх тварин люблять вказувати на те, що їхні тварини поводяться як люди. Це правда: тварини можуть іноді проявляти дуже схоже на людську поведінку, особливо коли вони шукають їжі або уваги.

Однак здебільшого між тваринами та людьми є велика різниця. Ви не побачите тварин, які керують автомобілями, що використовують комп’ютери або створюють великі складні суспільства.

Однак на більш базовому рівні ви зазвичай не бачите тварин, які виявляють співчуття, яке люди можуть проявляти один до одного. У своїх взаємодіях з іншими видами та часто у взаємодіях з іншими представниками того ж виду тварини, як правило, діють виключно з корисливих інтересів.

Ось чому люди дивуються, коли бачать приклади того, як тварини охоче допомагають представникам інших видів, які опинилися в серйозній небезпеці.

З
Собака врятував кошеня

Інші, однак, вважають за краще бачити у своїй поведінці щось ще: альтруїзм і співчуття до інших видів. Ці вчені вважають, що є підстави вважати, що деякі дуже розумні тварини також можуть розвиватися і проявляти співчуття до інших видів.

Вони наводять приклади, коли інші високоінтелектуальні тварини допомагають іншим видам. Наприклад, відомо, що дельфіни захищають собак, китів і навіть людей і допомагають їм. За минулі роки було безліч повідомлень про те, що дельфіни захищають людей від нападу акул.

Вчені також вказують на кращого друга людини, собаку, як на приклад тварини, яка, як відомо, усиновляє і виховує сиріт інших видів, включаючи кішок, курей, свиней, білок, оленів і навіть тигреня. Деякі вчені вважають, що в багатьох з цих випадків мова йде про дитинчат тварини іншого виду, яке помилково вважає собаку своїм батьком.

Навіть якщо це випадки помилкової ідентифікації, собаки не заплуталися в тому, хто вони такі. Вони як і раніше демонструють неймовірний захист і співчуття до сиріт інших видів. Хоча необхідні додаткові дослідження цих ситуацій, багато хто готовий дати тваринам право сумніватися. Можливо, вони не завжди так егоїстичні, як ми колись думали!

Чи готові дізнатися більше про цікавих тварин? Тоді подивіться відео нижче і дізнаєтеся як кобра врятувала дитину.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.