Смішні кішки 2021: кращі приколи з котами! (Відео)

Кішки можуть підіймати настрій своїм господарі. Подивіться це відео нижче і самі переконаєтеся.

Ви коли-небудь дивилися в очі своїй кішці та ставили собі питання, що вона бачить, коли дивиться на вас? Кішки бачать людей зовсім інакше, ніж більшість людей бачать себе. Їх погляд виключно котячий, і розуміння його може допомогти вам трохи краще зрозуміти свою кішку.

Чи можуть кішки бачити нас в кольорі?

Технічно кішки можуть бачити кольору, але вони, ймовірно, бачать нас – і все інше – в зовсім іншому світлі, ніж ми. У кішок дуже мало колб, які реагують на червоне світло, тому їх світ здається синім, сірим і жовтим. Кішки не можуть відрізнити червоний і зелений кольори один від одного тому якщо у вас яскраво-руде волосся, вони, ймовірно, не будуть виділятися для вашої кішки

Іншими словами, кішки дальтоніки, короткозорі та, ймовірно, бачать світ так, як якби він був освітлений чорним світлом.

Чи бачать кішки нас як інший вид?

Кіт
Кошеня

Кішки ставляться до нас так, як ніби вони думають, що ми гігантські незграбні товариші-кішки. Коли кішка треться об вас і підіймає хвіст, вона вітає вас так само як і іншу кішку. Порівняйте це з собаками, які грають і спілкуються з іншими собаками інакше, ніж з людьми, припускаючи, що вони усвідомлюють різницю.

Чи можуть кішки бачити людську унікальність?

Кішки або не вміють розрізняти людські обличчя, або їх просто не хвилює, як ми виглядаємо.

Замість розпізнавання осіб кішки можуть використовувати інші сигнали, такі як наш запах, то, як ми себе почуваємо, або звук наших голосів, щоб ідентифікувати нас

Незалежно від того, як вони нас бачать, ми безумовно любимо наших кішок за їх унікальний погляд на світ, їх чітко котячу прихильність і незаперечну незалежність.

Кішки можуть підіймати настрій своїм господарі. Подивіться це відео нижче і самі переконаєтеся.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.