Чоловік закрив холодильник на замок, вважаючи, що бабуся об’їдає сім’ю: результат здивував їх (Відео)

Що сталося далі і які відносини стали у Вадима зі своєю бабусею, ви можете дізнатися, подивившись відео нижче.

Неймовірна історія трапилася в одній сім’ї. Старенька Галина Михайлівна вранці встала та у неї був гарний настрій. Непоганий сон їй приснився і вона подумала, що можливо сьогодні пенсію принесуть або піднімуть. У хорошому настрої вона пішла на кухню і почала варити ранкову кашу.

Галина Михайлівна включила старенький телевізор і слухала новини. Дістала м’який батон і в передчутті сніданку і в чудовому настрої села за стіл. Коли вона почула, що хтось дзвонить до них. Напевно у сусідки знову цукор закінчився, подумала Галина Михайлівна.

Але на порозі вона побачила Вадика – її онука. Старенька зраділа. Онук розповів, що він вже як місяць звільнився з в’язниці. Чи не приходив до неї тому, що у нього були борги і йому довелося продати батьківську квартиру. Прийшов онук до неї без речей. Галина Михайлівна поцікавилася, де він буде жити. Вадик сказав, що сподівається пожити у неї та запитав, чи не вижене вона його?

Старенька кухня

Галина Михайлівна сказала, що буде рада, що він у неї зупинитися і їй буде не нудно і підмога їй буде на старості років. Вадик сказав, що вже був на кладовищі та прибрав на могилі своїх батьків.

Бабуся зраділа, що буде хоч з ким словом перемовитися на старості років. Вадим сказав ще, що вже роботу він знайшов і не буде сидіти на шиї у бабусі. Роботу він дійсно знайшов – трудився на ринку.

Що сталося далі і які відносини стали у Вадима зі своєю бабусею, ви можете дізнатися, подивившись відео нижче.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.