Збірник смішних відео 2020 – 2021 стали легендами на TikTok: спробуйте тільки не засміятися!

Перевірте все те, що написано в цій статті, подивившись відео нижче і ви відразу відчуєте небувалий приплив енергії та настрій у вас підвищиться.

Смійся, твій шлях до кращого здоров’ю
Ви лежите в ліжку з якоюсь проблемою зі здоров’ям, приймаєте ліки і, можливо, отримуєте якесь лікування або терапію – і відчуваєте себе досить пригніченим. Або, може бути, ви піклуєтеся про кого-то, хто хворий, і це стомлює вас. Іноді життя може здаватися нестерпною. Це може здатися божевільною ідеєю, але зараз саме час посміятися.

Задумайтесь на хвилинку: чи є поблизу що-небудь, що могло б вас підбадьорити? Телешоу? Книга? Ваша дитина танцює?

Що б ви не робили прямо зараз, зупиніться і знайдіть те, що змусить вас сміятися. Це може здатися рішенням, яке триватиме недовго, але сміх може допомогти вам забути про свої проблеми і допомогти вашому тілу зцілитися. Вірно. Сміх може допомогти вашому тілу зцілитися.

Ваш мозок розмовляє з вашим тілом
Ви, ймовірно, вже знаєте, що ваш мозок відповідає за такі речі, як те, про що ви думаєте, і за вашу здатність ходити, говорити, дихати і рухатися. Але чи знаєте ви, що ваш мозок також виробляє хімічні речовини, які впливають на все, від того, наскільки швидко ваше серце б’ється, до того, наскільки добре ви боретеся з хворобами?

Завдяки тому, що називається зв’язком розуму і тіла, простий акт сміху може змусити ваш мозок виробляти хімічні речовини, які можуть: сноска1

Допоможіть серцю працювати краще і качати кров більш рівномірно.
Підвищіть імунну систему свого організму, щоб допомогти вам боротися з інфекцією.
Додасть вам більше енергії і знизить рівень стресу.
Допоможіть вам розібратися в своїх емоційних переживаннях, поліпшити настрій і впоратися зі своїми почуттями болю і стресу.
Наукові дослідження підтверджують це: чим більше ви смієтеся, тим краще ви себе відчуваєте і тим здоровіше будете. Спробуйте.

Дізнайтеся більше способів сміятися
Сміх – це одна з тих речей, які ви можете робити самі, наприклад, займатися спортом або дивитися, що ви їсте. Ось кілька способів посміятися більше:

Попросіть чоловіка, партнера або друзів допомогти, розповідаючи вам хороші анекдоти або приносячи смішні фільми.
Проведіть час з провідними світовими експертами в області сміху: дітьми.
Оточіть себе людьми і речами, які змушують вас сміятися – ким би вони не були.
Оточіть себе гумором: пошук в Інтернеті «дурних домашніх трюків» або «найсмішніших домашніх фільмів» дасть вам, а також людям, про яких ви піклуєтеся, або людям, які піклуються про вас, багато приводів для сміху.
Попросіть в місцевій бібліотеці або книжковому магазині смішні книги, аудіопрограми або фільми. Або підпишіться на безкоштовний комедійний подкаст.
Легко думати, що єдине, що може допомогти вашому здоров’ю, – це те, що інші роблять для вас або для вас, – ліки, які ви приймаєте, лікарі, яких ви відвідуєте, операції або операції, які вам належить. І все це важливо. Але сміх – це ефективне лікування, яке ви можете зробити самі. І для цього не потрібна медична ліцензія.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.