Слониха 11 годин рила яму і люди не розуміли, що вона робила: все здивувалися, дізнавшись причину (Відео)

Нижче ви можете подивитися одну таку історія, як слониха 11 годин рила землю, щоб врятувати свого слоненяти. Обов'язково подивіться це відео про материнську любов.

Слони, одні з найрозумніших тварин на планеті. Вони відносяться до своїх дитинчат, як і люди. У цьому неодноразово переконувалися багато дослідників і мандрівники.

Починаючи від пологів до становлення слоненяти в доросле життя можна побачити як організовані слони і як вони піклуються про своїх дитинчат.

Пологи

У міру наближення часу пологів слониха буде шукати близького контакту з іншого слонихою у своїй родині для захисту під час пологів.

Іноді вся сім’я паморочиться навколо народжує самки, захищаючи її з усіх боків.

Самки народжують стоячи. Самі пологи тривають всього кілька хвилин.

Один слоненя зазвичай народжується головою і передніми ногами. Близнюки задокументовані, але зустрічаються вкрай рідко.

Матері споживатимуть послід, щоб уникнути виявлення хижаками.

Слоненята при народженні

В середньому новонароджені слоненята досягають висоти близько 9 м і важать при народженні 120 кг. Новонароджені самці африканських слонів можуть важити до 165 кг. Новонароджені дитинчата азійських слонів важать близько 91 кг.

Мама та інші самки допомагають новонародженому піднятися на ноги. Слоненята можуть самостійно стояти протягом кількох хвилин після народження.

Мати та інші самки майже відразу допомагають слоненяті з годуванням. Хобот слоненяти все ще короткий, тому він смокче груди ротом.

Слоненята починають ходити протягом одного-двох годин після народження.

Протягом двох днів слоненята стають досить сильними, щоб приєднатися до решти стада, терпляче очікує поблизу.

сл
Слониха зі слоненям

розвиток слоненяти

Матері, тітки, сестри та матриарх дуже важливі для розвитку слоненяти. Темп стада регулюється, щоб молодняк не відставав. Слоненята дізнаються, які рослини є їстівними і як їх добути, спостерігаючи за своїми старійшинами. Матері та тітки майже постійно знаходяться в ніжному контакті з молодими, пропонуючи поради та допомогу.

Слоненята годують грудьми перші шість місяців життя. Слонове молоко багате жирами та білками (в 100 разів більше білка, що міститься в коров’ячому молоці).

В середньому слоненята випивають близько 10 л (21 бал) в день.

Слоненята починають експериментувати зі своїми країнами, що розвиваються стовбурами у віці від чотирьох до шести місяців, збираючи трави та листя як доповнення до свого раціону. За цим процесом слід поступове відлучення від молока. Телята не віднімають від грудей повністю, поки їм не виповниться два роки, і вони можуть важити від 850 до 900 кг.

Інтервали між пологами

Інтервал між народженням слонів становить близько року. Самки можуть мати до 12 слоненят за своє життя.

Трапляються незвичайні та зворушливі історії зі слонихами і їх дитинчатами. Нижче ви можете подивитися одну таку історія, як слониха 11 годин рила землю, щоб врятувати свого слоненяти. Обов’язково подивіться це відео про материнську любов.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.