За день до аварії Титаніка дівчинка написала лист і викинула його в океан: через роки її послання знайшли

Команда експертів в Канаді намагається зрозуміти, справжнє чи цей лист, яке належить дівчині-пасажирці на "Титаніку", яка кинула його в море в 1912 році.

Було виявлено лист у пляшці, яке написала пасажирка, яка перебувала на кораблі “Титанік”. Його знайшли на пляжі в Канаді. Лист підлягає аналізу дослідниками.

Команда експертів в Канаді намагається зрозуміти, справжнє чи цей лист, яке належить дівчині-пасажирці на “Титаніку”, яка кинула його в море в 1912 році.

Дослідники в Університеті Квебека кажуть, що сім’я, яка проживає в New Brunswick, знайшла повідомлення в пляшці, викинутої на пісок пляжу Hopewell Rocks Beach 4 роки тому.

Згідно з американським журналу, Newsweek, лист було від 13 квітня 1912 року, за день до загибелі знаменитого корабля, і у нього був підпис 13-річної дівчинки, на ім’я Матильди Лефевр, яка була на шляху до свого батька, який покинув Францію в 1910 році та переїхав в Америку.

Повідомлення, написане французькою мовою: “Я кидаю це повідомлення у море посеред Атлантичного океану. Ми плануємо прибути в Нью-Йорк протягом декількох днів, хто знайде його, то він повинен розповісти сім’ї Лефевр в Льовені.”

П
Лист з “Титаніка”

Професор Maxime Gohair каже, що пляшка, яку знайшли, може бути першим артефактом, прибитим до американського узбережжя.
Експерти прийшли до висновку, що склад пляшки та стиль повідомлення не суперечать датою титанової катастрофи, але є ще деякі питання про нього, такі як різниця в методі письма, що викладається французькою школою дітям в той час.

Сім’я Matilde Lefevre ще у Франції та вже дізналася про цей лист від газети, Жака Лефевр каже, що Матильда – одна з тіткою його матері, і він сподівається, що повідомлення реально, бо це відображає частину спадщини і подорожі його сім’ї.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.