Як виглядають дружини арабських шейхів і чим вони займаються? (Відео)

Ви можете ще більше дізнатися цікавих фактів про те, хто дружини арабських шейхів, як вони виглядають і чим займаються з відео нижче.

Сьогодні красиві жінки сходу не всі заховані за шарами релігійного одягу. Багато з них вражають своїм стилем, дивовижним зовнішнім виглядом і активними соціальними позиціями.

Арабські дружини

Пропонує вам можливість насолодитися видатною чарівністю цих дам.

Ранія аль-Абдулла

Вона королева Йордану, дружина короля Абдулли II та матері спадкоємця до трону, Хусейну.
RANIA – це активний користувач Instagram, яка бореться за права жінок на Близькому Сході та щасливо, замінюють традиційний одяг.
Сама королева обожнює одяг Giorgio Armani та навіть була сфотографована модними журналами.

Amerea al-taweel

Ця саудівська арабська принцеса відкрито виступає на користь реформи у своїй країні. Вона показує приклад, що можна і треба жити в залежності від того, що їх серця бажають.
Амер вчилася в США, керує автомобілем. Зараз вона очолює благодійний фонд “Флантропіі Alwaleed”.

Deena abdulaziz al saud

Найстильніша принцеса ісламського світу володіє модними бутіками в столицях Саудівської Аравії та Катарі.
У 2016 році Дейна стала головним редактором Vogue Arabia.
На додаток до своєї любові до індустрії моди, принцеса також любить проводити час зі своєю сім’єю.

Моза BINT NASSER

Вона друга дружина колишнього еміра Катару. Вона також глава Фонду Катару освіти, науки і соціального розвитку та посол ЮНЕСКО. Вона хоче перетворити Катар в конкурента кремнієвої долини з США.

Haya Bint Hussein

Сестра нинішнього царя Йорданії, вона також дружина Шейха Мухаммеда Байна Рашида Аль Мактум, нинішнього шейха Дубая. Вона вчилася в Оксфорді та зараз займається благодійною роботою. Вона також посол миру ООН.

Lalla Salma

Дружина короля Мухаммеда В.І. Марокко, ця рудоволоса прекрасна леді – перша дружина марокканського правителя, яка публічно показала, як вона виглядає. Вона має ступінь в області інформаційних систем.

Фатіма Кульс Зоар

Вирішивши дотримуватися традиції, королева Саудівської Аравії вважає за краще зберегти своє особисте життя в секреті. Вона рідко з’являється на публіці, але протягом деякого часу у неї була сторінка в Facebook, на подив багатьох.

Maitha Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum

Дочка Мухаммеда Бін Рашид Аль Мактум, правителя Дубая, ця молода жінка любить займатися спортом, і вона є капітаном національної команди карате. Вона може похвалитися разючими спортивними досягненнями, так і численними фанатами.

Дана Аль Халіфа

Ця принцеса одержима модою. Дана пише блог, а також є справжньою зіркою Instagram. Її сміливість – це натхнення для тисяч дівчат по всьому світу, нагадуючи їм, що вони можуть бути самими собою.

Ви можете ще більше дізнатися цікавих фактів про те, хто дружини арабських шейхів, як вони виглядають і чим займаються з відео нижче.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.