ТОП-7 речей інтер’єру квартири, який відразу вказує, що людина з СРСР (Фото)

Щоб придбати нормальну стінку потрібно було мати зв'язку і до того ж гроші. Іноді сім'я збирала на стінку у квартиру гроші кілька років. І це незаперечний факт.

Коли розпався СРСР, у багатьох будинках життя ніби завмерла. Мається на увазі, що інтер’єр у квартирі залишився як в Радянському Союзі та він не змінився досі. Це не від того стало з різних причин.

Як правило, у людей немає грошей і бажання змінювати що у квартирі. Деякі звикли до своєї обстановці і тому не хочуть нічого змінювати. Їм так простіше, зручніше і комфортніше.

Ось деякі предмети інтер’єру у квартирі, за яким можна дізнатися людини з СРСР.

Килим на стіні

Килим 

Це в той час був атрибут достатку. Килим важко було купити, а тим більш якісний. Це стало стилем СРСР.

Меблева стінка

Вона завжди символізувала, що сім’я добре себе почуває у фінансовому становищі. Хоча це те ж не факт, бо, щоб придбати нормальну стінку потрібно було мати зв’язку і до того ж гроші. Іноді сім’я збирала на стінку у квартиру гроші кілька років. І це незаперечний факт.

Диван

Диван в залі

Це незамінний атрибут радянської квартири, та як місця було мало у квартирі, диван намагалися купувати розкладний. На ніч розкладали та спали, а вдень складали і як правило застеляли яким не будь покривалом.

Тюль і штори

Це обов’язково в вітальні кімнаті та на кухні. Так кімната виглядала затишно і привабливо. А кухня – це перше та основне місце, де проводила місце господиня і вона старалася, щоб кухня також була красивою.

Крісла

Як правило, крісла теж купували розкладні та це потрібно було, через невелику площу квартири. Адже коли приїжджали гості, то можна було їх вкласти спати на розкладне крісло. Та й так якщо сім’я велика, то спати на ліжку всім не доводилося.

Тумбочка

Тумбочка перед ліжком, це потрібна річ. Зараз це здається смішно, але в тумбочці можна було зберігати все, від рушника до книжок, які читалися перед сном.

Меблі на кухні

Меблі на кухні

Вона особлива. І як правило, не покупна, є звичайно і покупний варіант, але люди намагалися не витрачати гроші та до того ж дістати меблі на кухню також було проблематично. Тому майстрували самі шафки та найголовніше навісні полки та тумбочки.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?