Хвору бабусю віддали на дожиття онукові, але потім родичів рвали на собі волосся (Відео)

Що сталося далі і як родичі сприйняли це, ви можете подивитися на відео нижче.

Різне трапляється в житті та іноді навіть не рідні люди ставляться краще до людей похилого віку, ніж близькі родичі.
Одна дівчина в молодості народила дитину без шлюбу. Вона соромилася своєї дитини в такому молодому віці, але через час вийшла заміж за успішного бізнесмена і народила ще двох дітей.

Через час діти виросли, з нерідним сином спілкувалися неохоче, знаючи, що вони рідні.
Минув час, батько помер і відписав кожному з дітей по двокімнатній квартирі. Нотаріус сказав, що скоро він розкриє таємницю, кому через пів року відходить бізнес батька. Рідні діти, відразу обурилися, що прийомному синові теж батько відписав квартиру.

Через час сестра подзвонила прийомному синові та сказала, що її свекруха буде жити з ними. Доведеться відпрацьовувати незаслужено отриману квартиру.
Прийомний син погодився і бабуся, у якої був інсульт переїхала до нього. Цікаво виходить, подумав син, коли бабуся була в нормальному стані вона була потрібна, а коли стала на візку пересуватися, то її як непотрібну річ віддали іншому.

Багатоповерхівка

Однак він забрав до себе бабусю і вони з дружиною доглядали за нею. Старенька виявилася добра і комунікабельна. Вони прекрасно спілкувалися.

Через час потрібно було озвучувати заповіт про те кому батько переписав бізнес. І в день коли оголошували заповіт у нотаріуса з’явилася бабуся на візку. Злі родичі страшно здивувалися і запитали друг у друга, що ця стара тут робить?

Що сталося далі і як родичі сприйняли це, ви можете подивитися на відео нижче.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!