ТОП-10 продуктів часів СРСР, які згадуються з дитинства (Відео)

Якщо ви хочете дізнатися більше які продукти були популярні в СРСР і за якістю зараз вже немає на наших прилавках, то подивіться відео нижче.

В СРСР за якістю продуктів стежили строго. Особливо це стосується швидко псуються
Ті хто жив у Радянському Союзі звичайно повинні пам’ятати які продукти були в той час.
Зараз асортимент набагато більше ніж був раніше в СРСР, проте за якістю сьогоднішні продукти поступаються їм.

Морозиво “Пломбір”

Хто не пам’ятає цього смачного морозива за 20 копійок? В не було добавок, барвників і використовувалося тільки натуральне молоко.
Звичайно ще дуже популярні було морозиво “Каштан” і в стаканчиках. Зараз така якість не може дозволити собі жоден виробник – не втримається за ціною і конкуренція велика.

Згущене молоко

Це вже легенда. Не можна уявити наше дитинство без згущеного молока. Таку згущене молоко вже не випускають, з тих же причин, що і морозиво.
Згадайте, як ви відкриваєте банку згущеного молока, берете ложку, наливаєте собі чай і починаєте вприкуску його поглинати, при цьому читаючи книжку або дивлячись телевізор!

Ковбаса “Сервелат”, “Московська”

Справжня ковбаса вже не тієї якості, вона просто зникла з прилавків. Зараз вся ковбаса з добавками та барвниками та з посиленням смаку. Звичайно можна купити справжню ковбасу на базарі, якщо ви знаєте продавця та у нього постійно купуєте ковбасу.

Тушонка

Тушонка

Розробив її та впровадив француз ще за часів Наполеона.
Не забули як ви ножем відкриваєте тушонку на природі та намазуєте на хліб, в той час, коли ще не наловили риби?
Так, і як закуска вона була популярна. Така тушонка пропала теж з прилавків магазинів. Як правило, зараз в банку біль ніж половина жиру і незрозуміло ще чого і трохи м’яса з добавками.

Якщо ви хочете дізнатися більше які продукти були популярні в СРСР і за якістю зараз вже немає на наших прилавках, то подивіться відео нижче.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.