Аліна Кабаєва – чиї її діти і чому це оповите такою таємницею: всі подробиці

"Іноді ти відчуваєш себе настільки щасливим, що навіть боїшся", - загадково додала Аліна Кабаєва.

Перш ніж зникнути з поля зору громадськості, Аліна Кабаєва сяяла в центрі уваги протягом двох десятиліть, спочатку як талановита гімнастка, а потім як російська модель, політик і медіа-магнат.

Але якби вона була відомою наближеною до Володимира Путіна протягом останніх десяти років – і, за чутками, вона була матір’ю чотирьох його дітей, – то увагу до прекрасної Аліною Кабаєвою спалахнуло б найсильніше.

Аліна Кабаєва і Володимир Путін

37-річна Кабаєва була підлітком, коли вона вперше з’явилася на світовій арені.

Її сила, гнучкість і майстерність володіння м’ячем і стрічками художньої гімнастики заслужили її похвалу як найгнучкішу жінку в Росії.

На піку її спортивної слави – бронзової медалі на Олімпійських іграх 2000 року в Сіднеї та золотої медалі в Афінах чотири роки по тому – тодішній одружений Путін, сам захоплювався дзюдо і хокеєм, вперше зустрівся з Кабаєвою. Про це повідомляє Sunday Times.
Пішовши з гімнастики у 2005 році, уродженка Узбекистану Кабаєва випробувала кілька нових кар’єр, всі з яких заробили на своїй славі в гімнастиці.

Була зроблена спроба співочої кар’єри, але вона була залишена.

Час від часу вона моделювала, одного разу з’явившись в золотій сукні за 33 тисячі доларів на обкладинці Vogue Russia.

Протягом восьми років вона займала місце в нижньому рівні російського парламенту, в Думі, набрана путінською партією “Єдина Росія” і працює під її управлінням.

Володимир Путін і Аліна Кабаєва

Але саме у 2008 році вона вперше стала, за чутками, “Таємної першої леді” Росії.

Російський таблоїд повідомив, що Путін зустрічається з жінкою удвічі молодше – Кабаєвою – і що він буде домагатися розлучення зі своєю 30-річною дружиною, щоб вони могли одружитися.

Газета була змушена закритися незабаром після виходу ексклюзивного контракту з власником-мільярдером, пославшись на фінансові труднощі.

З того часу Кремль категорично заперечує будь-які відносини, а Путін зберігав мовчання з цього приводу.

“У мене завжди було негативне ставлення до людей, які пхають свої сопливі носи та еротичні фантазії в життя інших людей”, – одного разу різко відрізав Путін, повідомляє The Sunday Times.

Значною мірою європейські таблоїди залишили підтримувати млин чуток.
Чутки поповзли вгору в червні 2013 року, коли Путін розлучився зі своєю дружиною Людмилою Путіної, колишньою бортпровідницею Аерофлоту і матір’ю двох визнаних дітей.

“Мені подобаються всі російські жінки”, – відрізав новий холостяк, відмахуючись від питань, чи була в його житті ще одна жінка.

Кабаєва була більш кокетливою після того, як Путін розлучився, підтвердивши пресі лише те, що зустріла людину, “якого я дуже люблю”.

Як повідомляє газета UK ‘s Express, вона не назвала його ім’я.

“Іноді ти відчуваєш себе настільки щасливим, що навіть боїшся”, – загадково додала вона.

У наступному році, напередодні Зимових Ігор 2014 року в Сочі, таблоїди сказилися, коли ходили чутки – але як виявилося, помилково – що Кабаєва запалить олімпійський вогонь.

Колишеться червоне плаття, яке Кабаєва носила пізніше під час змагань з гімнастики в Москві, викликало новий виток чуток про вагітність.

Аліна Кабаєва

Потім, у 2017 році, Кабаєва продемонструвала щось схоже на обручку – пов’язку на безіменному пальці правої руки, як заведено носити в Росії заміжніми жінками – під час поїздки на Адріатичне узбережжя Італії.

Як повідомляє британська газета Express, її тільки що оголосили послом чемпіонату світу з художньої гімнастики, і вона сказала пресі, що це “велика честь”.

Вона ухилялася від питань про обручку, навіть коли з’являлася і показувала його на камери, натомість говорячи про себе: “Той факт, що представнику Росії було доручено зайняти цей пост, означає визнання нашої країни”.

Протягом багатьох років Кабаєва не була пов’язана ні з якими іншими нареченими, попри те, що вона була однією з найбільш підходящих жінок у своїй країні, відзначає “Експрес”.

Але її багатство виросло до розмірів першої леді.

Вона залишається номінальним главою Національної медіа-групи, прокремлівської імперії телебачення, радіо та друкованих видань. The Sunday Times відзначає, що у неї є парк розкішних автомобілів і свита служби безпеки.

Останній раз Кабаєву бачили на публіці в жовтні 2018 року, коли вона захищала кандидатську дисертацію. Як повідомила The Sunday Times, дисертацію з навчання дошкільнят художньої гімнастики.

Ходять чутки, що вона мати чотирьох дітей від Путіна, у якого є дві дорослі дочки від його шлюбу.

Володимир Путін і Аліна Кабаєва – зліва. Син Аліни Кабаєвої Діма справа вгорі. Путін в молодості – справа внизу

Старший син Кабаєвою – хлопчик 2009 року народження; Вона також народила дівчинку у 2013 році, повідомляє The Sunday Times.
За даними The Sunday Times і інших публікацій, хлопчики народилися в одній з московських лікарень в травні 2019 року.

Вигнаний журналіст-розслідувач з джерелами в російській розвідці повідомив Sunday Times, що близнюки були народжені через кесарів розтин на VIP-поверсі, який був очищений від усіх інших пацієнтів.

За повідомленням Sunday Times, новини про народження Кабаєвою новонароджених ненадовго з’явилися на сайті шановної російської газети.

Джерело: “HEW YORK POST”

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.