Покупці приголомшені: двометрова ящірка підіймається на полиці в супермаркеті (Відео)

Напевно, ця незвично велика істота з усіх сил намагалося знайти їжу на вулиці після місяців сухої погоди з невеликим дощем.

Різні бувають випадки при якому люди стикаються з тваринами не в їх природних умовах. Звичайно середовище проживання тварин буває різна. Деякі заходять в міста і села в пошуках їжі. Особливо коли бувають несприятливі погодні умови і їм нічим просочитися. Цим відрізняються мавпи, ведмеді та тигри.

Іноді буває навала гризунів і змій. Нечасто заповзають за межі міста крокодили в пошуках їжі. Особливо якщо вони чують гавкіт собак або мекання кіз.

Незвичайні кадри з Накхонпатхома, Таїланд, показують ящірку-варан, які виповзли з каналу, усередині магазина 7-Eleven, коли налякані покупці та персонал намагалися піти з її шляху.

Де знайти щось смачненьке?

Покупці були зустрінуті жахливим видовищем, коли в супермаркет спустилася двометрова ящірка, перелазячи через полки в пошуках їжі.

Масивна рептилія вилізла з найближчого каналу, перш ніж заповзти в магазин.

 

Переляканий свідок Нарумпа Тангсін, який знімав цю сцену, сказав, що боявся наближатися до ящірки, що, за його словами, могло бути небезпечно, якщо вона розлютилася.

Він сказав: “Я зупинився в магазині тільки для того, щоб купити трохи їжі, а потім побачив всередині величезну варанскую ящірку. Я хотів купити випити, але тварина була дуже близько до проходу з напоями. Вони небезпечні тварини, особливо коли зляться, тому я залишився і записав це на свій телефон. Думаю, в магазинах є все, навіть для ящірок”.

Персонал і клієнти сховалися за прилавком, а звір забрався на полиці та кинув на землю кілька пакетів молока.

Стурбований продавець викликав поліцію, яка прибула з професіоналами по рептиліях, щоб зловити люту ящірку-варан незабаром після обіду.

Напевно, ця незвично велика істота з усіх сил намагалася знайти їжу на вулиці після місяців сухої погоди з невеликим дощем.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.