На “Євробаченні” в Роттердамі перемогла не Україна, але група Go-A увійшла в першу п’ятірку

Євробачення 2021, яке відбулося вночі 22 травня, стало найбільш очікуваним вокальним подією року. У тому числі і тому, що в 2020 році конкурс провести не вдалося через пандемію.

Представляла Україну група Go-A. За результатами голосів глядачів і журі, творчому колективу з України за композицію “Шум ” присвоїли п’яте місце в турнірній таблиці.

Переможцями 2021 на Євробаченні виявилися італійці

Рок-група з Італії Maneskin зайняла перше місце, Go_A з України – п’яте, Маніже від Росії – дев’яте місце. Через коронавируса конкурс проходив при дотриманні жорстких епідеміологічних норм.

Рейтинг перших місць:

  • Maneskin (Італія) – перше місце,
  • Барбара Прави (Франція) – друге,
  • Gjon ‘s Tears (Швейцарія) – третє,
  • Daði og Gagnamagnið (Ісландія) – четверте,
  • Go_A (Україна) – п’яте.

За ними йдуть Blind Channel (Фінляндія), Дестіні (Мальта), The Roop (Литва), Маніже (Росія), Стефанія (Греція). Німець Йендрік зайняв в загальному заліку передостаннє, 25 місце.

Євробачення 2021
Євробачення 2021

Відзначимо, 65-й ювілейний конкурс музичної першості мав бути в 2020 році в Нідерландах. Але, через пандемію коронавируса організатори перенесли захід на рік. “Євробачення-2021 ” відбулося в Роттердамі в концертному залі Ahoy Arena.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.