Вірний собака чекає біля дверей лікарні після того, як хворого господаря терміново відвезла швидка допомога (Відео)

Після того як його власник захворів і був доставлений в лікарню, собака Бончук пішла за машиною швидкої допомоги та кожен день поверталася.

Собаки вважаються найвірнішими друзями людини. Вони не тільки потішні та розважають своїх господарів, а й охороняють будинок. Деякі “працюють” поводирями, коли людина сліпий або у нього проблеми з руховою системою. Інші можуть лікувати свого господаря тільки своїм виглядом. У того відразу підіймається настрій, і людина відчуває себе краще.

Є багато підтверджених випадків, коли собаки рятували своїх господарів і їхніх дітей.

Вони також допомагають на полюванні та в подорожах.

З давніх часів люди помітили, що якщо в родині є чотириногий вихованець, то в родині моральний і психологічний клімат відмінний.

Собаки настільки прив’язуються до людини та людина до них, навряд чи між людьми буває така дружба.

Підтвердження цьому можна побачити на відео нижче.

Була помічена вірна собака, яка кожен день чекала свого хворого господаря біля лікарні, поки його не виписали через тиждень.

Собака Бончук переслідувала машину швидкої допомоги, яка доставила свого господаря Джемаль Сентурка в лікарню міста Трабзон.
Дочка Сентурка, Айнур Егелем, відвезла Бончук додому, але вона щодня поверталася до лікарні.

Де господар?

Охоронець сказав: “Вона приходить кожен день близько 9 ранку і чекає до темряви. Вона не входить. Коли двері відкриваються, вона заглядає всередину”.
На щастя, Джемаль видужав, і він і його собака нарешті возз’єдналися, коли в середу він виїхав з лікарні в інвалідному кріслі.
Після виписки Сентурка пара разом відправилася додому.
Він сказав: “Вона дуже до мене звикла. І я теж постійно сумую за нею “.

Схожі статті

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!