Зграя дельфінів захищає рятувальника і сім’ю від нападу акул

Після цього дельфіни зігнали плавців і ще сорок хвилин кружляли навколо них, захищаючись від акул.

Є багато випадків, коли дельфіни допомагали людині. Причому ці випадки з’являються регулярно і навіть в стародавні століття. Чому вони так роблять, вчені досі на 100% сказати не можуть. Однак факт залишається фактом – дельфіни дуже чутливі до небезпек, які загрожують людям.

В кінці 2004 року рятувальник Роб Хоуз і його сім’я купалися під час плавання на Оушен-Біч, недалеко від Фангарєї, Нова Зеландія, коли до них підійшли 7 афалін (дельфінів) і зігнали їх разом.

Дельфін

“Вони працювали однозначно дивно, – згадував Хоуз, – кружляли біля нас скупими колами та плескали хвостами по воді “. Він і подруга його дочки Хелен віддалилися приблизно на двадцять метрів від своєї дочки та ще одного друга, перш ніж дельфін проплив прямо під час них і пірнув у воду перед ними. “Я пірнув, щоб подивитися, де він збирається піднятися, – продовжував Хоуз, – але замість цього ми побачили, як ця гарна велика сіра риба (біла акула) плаває навколо мене. Він ковзнув по дузі та попрямував до іншої дівчини-двійника. моє серце стиснулося, бо однією з них була моя дочка. Дельфіни вибухнули”.
Після цього дельфіни зігнали плавців і ще сорок хвилин кружляли навколо них, захищаючись від акул.

Доктор Рошель Костянтин зі Школи біологічних наук Оклендського університету сказала: “Судячи з того, що робили дельфіни, вони явно поводилися так, ніби акула становила небезпеку для чогось. Дельфіни відомі тим, що допомагають немічним. Це благодійний відповідь, і афаліни славляться цим”.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.